Yakalandın! 2018 tr-TR

Yakalandın! (2018)

(Komedi)
2018
IMDB
6.7
(19) 4 160 0 5
150
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
19 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
18 Ağustos 2018
Filmimiz, 5 yakın arkadaşın yıllar içinde kopmamak için uydurduğu eğlenceli bir oyunu konu alıyor. Yarattıkları bu "ebelemece" oyunu ile her yılın Mayıs ayında ebe olan kişi, diğer 4 kişiden birine dokunmaya çalışıyor. O kişi iş toplantısında mı? Hiç önemli değil. Eşi doğum mu yapıyor? Hiç sorun değil çünkü o kişiye dokunmak için elden ne geliyorsa yapılmalı. Fakaaaat, arkadaş grubunda 1 kişi var ki onu hiç kimse ebeleyemiyor. İşte film de bu süreci eğlenceli bir şekilde işliyor... Öncelikle yukarıda anlattığım filmimizin bu konusu gerçek olay ve kişilere dayanıyor. Evet. İzleyeceğiniz tüm bu çılgın fikir yıllar önce yaşanmış. Ben izlerken çok eğlendim, ki bunda fikrin çılgınlığının ve oyuncuların iyi olmasının da payı var... E hadi tadını çıkarın!

Yakalandın! - The Tag Brothers

filmine yorum yap!
Yasemin B.
06 Nisan 2023
Çaylak
Kaan'ın tavsiyesiyle izledim. Cidden tatlı bir arkadaşlık filmiydi. Sadece daha iyi işlenebilirdi diye düşünüyorum.
Gizem O.
24 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Yorumları görünce izlemek istedim iyi ki de izlemişim. Tatlı bir arkadaşlık filmi.
seyma T.
03 Ekim 2021
Çaylak
Gerçek hikayeden alınmış olması izlenebilirlik katıyor. Özellikle sable isimli arkadaşın birkaç şakasına gerçekten güldüm. hoş vakit için izlenebilecek eğlenceli bir filmdi, tavsiye ederim.
Nur K.
03 Ağustos 2021
Çaylak
Gerçek hikayeden alıntı oluşu dostluğa dair umutlarımı yeşertti. Ben izlerken çok eğlendim. İzleyeceklere iyi seyirler.
Akif Feyzioğlu
17 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Arkadaşlığın, dostluğun önemli olduğunu tekrar tekrar hatırlatan bir yapım. İzlerken eğlendim. Güzel vakit geçirebileceğiniz bir film fakat bazı yerler geçmek bilmedi.
Ali efe
26 Nisan 2021
Çaylak
Gayet başarılı bir filmdi, tavsiye ederim tadını çıkarın.
eraycoskun
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Eğer sizi fazlasıyla eğlendirsin istiyorsanız ve kararsızsanız hemen izlemeye koşun derim. Ben çok beğendim vaktinizi hoş geçirmek için birebir.
destalyad
03 Nisan 2021
Sıkı Üye
Vaktin nasıl geçtiğini anlamadığım, her oyuncuya ayrı ayrı odaklanmaya çalışmaktan keyif aldığım; süper kadro, ilginç senaryo ve azıcık bromance ile harmanlanmış, sonunda sırıtmayla kapattığım güzel bir filmdi. Hemen koşun izleyin.
Nazlı Ç.
16 Şubat 2021
Sıkı Üye
En sevdiğim kuzenlerimle sinemaya gidip istediğimiz filme giremeyince buna girelim bari dediğimiz ve salonda tek biz olarak izlediğimiz bir filmdi. O kadar eğlenmiştim ki suratımda koca gülümsemeyle izlediğimi hatırlıyorum, burada da görünce bir mutlu oldum. Filmden çıktıktan sonra birbirimizi ebeleyip 'acaba biz de mi bir şeyler yapsak ya' diye sorduran hoş, tatlı bir film kesinlikle!
nur D.
03 Ocak 2021
Çaylak
2020 yazında ev arkadaşlarımdan uzakken bu filmi onlarla izleyebilmek için profilimdeki 'sonra izle' kısmına almıştım ve sonunda onlarla izledim. Çok eğlenceli ve hayatın içindendi. Olayların gerçek olduğunu bilmek filme ayrı bir güzellik katıyor. Size tavsiyem; filmi yıllar geçse bile ayrılmak istemeyeceğiniz insanlarla izlemeniz :)
Daha fazla yorum9
the tag brothers 2018the tag brothers filmi konusuyakalandın filmi2018 filmleri2018 film önerilerifilm tavsiyelerikomedi filmlerikomedi filmi önerilerijeremy renner filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.