13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri 2016 tr-TR

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri (2016)

(Aksiyon - Dram - Savaş)
2016
IMDB
7.3
(5) 4 33 0 5
30
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Ocak 2021

Öncelikle bu tür filmlere "Amerikan propagandası ya..." diyenlerdenseniz bu tavsiyeyi es geçin ve bu düşünce tarzınızı değiştirin derim. Her ülke kendi propagandasını yapar, bu tarih boyunca hep böyle olmuştur. Keşke biz de bunu bu kadar güçlü yapabilsek. Çanakkale'yi, yakın tarihte yaşadığımız olayları sinemaya aktarıp tüm dünyaya duyurabilsek ama zor... Filmimiz, 2012 yılında Libya'da bulunan bir Amerikan üssüne yapılan saldırıyı ve bu saldırıyı bertaraf etmeye çalışan özel eğitimli askerlerin yaşadıklarını konu alıyor. Film beni 2 buçuk saat boyunca kendinde tutmayı başardı. Evet süresi biraz uzun fakat başarılı çatışma atmosferiyle hiç sıkmadı diyebilirim. Politik konulara takılmadan ve "Libya'da neden Amerikan üssü var?" gibi sorgulamalara dalmadan sadece kurşunların vızır vızır geçtiği bir film izlemek isterseniz kaçırmayın derim. Olumlu veya olumsuz yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri - 13 Hours

filmine yorum yap!
Bülent K.
08 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Nefes kesen bir 13 saat gerçekten, kurgu ve görsel açıdan başarılı. Duygusal olarak yaklaşıp Amerikan propagandası diyecekseniz izlemeyin, bir filmle Amerika'ya sempati duyacak kadar safsanız da izlemeyin... Keyifli seyirler...
beraat Y.
18 Ekim 2021
Çaylak
Savaş sahneleri gerçekten çok iyi mutlaka seveceksiniz (filmde terörist militan türk bayraklı tişört giyiyo ama buna aldırmayın o dönem abd onları terörist olarak görüyodu şimdi ise türkiye ile müttefik görüyor)
uykusarhosu
20 Mart 2021
Sıkı Üye
Türk Bayraklı tişört giyen militanları göz ardı edersek (ki bu beni gerçekten rahatsız etti) gayet başarılı savaş sahnelerinin olduğu, sıkılmadan kendini izletmeyi başaran, savaş psikolojisini güzel işleyen bir film.
Nihat Ü.
22 Ocak 2021
Sıkı Üye
Yaşananlar doğru veya değil, buna takılıp kalmamak lazım. Yanlış da olsa adamlar bunu çok iyi bir filme dönüştürmüşler mi? Evet. O zaman konu kapanmıştır. Film iyi.
Mehmet C.
12 Ocak 2021
Sıkı Üye
Sinematografi açısından bakarsak film gerçekten kendini izleten bir aksiyon filmi havasında. Ağır çekim (roket düşme) sahneler çok başarılıydı. Gece baskını sırasında da oldukça gerildim diyebilirim. Fakat diğer yandan filmde Türk bayrağı desenli tişört giyen bir terörist birkaç saniyeliğine görünüyor. O kısım bende küçük de olsa bir olumsuzluk yarattı o kadar.
bingazinin gizli askerleri filmibingazinin gizli askerleri konusu13 saat bingazinin gizli askerleri konusu13 hours filmisavaş filmibingazi filmisavaş filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.