The Family Next Door 2020 tr-TR

The Family Next Door (2020)

(Gerilim - Dram - Suç)
2020
IMDB
7.1
(38) 4 94 0 5
90
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
38 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
09 Ekim 2020

Netflix imzalı bu yapımı aranızdan "İrem Uğurlu" göndermiş. Tavsiyesi olmasa bu çarpıcı yapımı fark etmezdim, kendisine teşekkür ediyorum... Öncelikle söylemek istiyorum ki güvenlik kameraları, polis kameraları ve sosyal medya gönderilerinden oluşan tamamen "gerçek" ve bir o kadar da çarpıcı bir yapım izleyeceksiniz. İzleyeli 1 saat oldu, ben henüz şokunu atlatabilmiş değilim. Muhtemelen de bu haftayı böyle geçireceğim... İzleyeceğiniz 1 buçuk saatlik bu yapım, 2018 yılında 2 küçük kızı ile birlikte kaybolan bir kadını ve sonrasında yaşananları konu alıyor... Size tavsiyem; özgünlüğünü bozmamanız için bu yapımı Dublaj olarak izlememeniz ve kesinlikle telefon bildirimlerinden uzak, odaklanarak izlemeniz. Uzun zamandır bu kadar çarpıcı, bu kadar etkileyici bir şeye tanıklık etmemiştim. Kasılarak, gerilerek, korkarak ve çok üzülerek izledim olanları... Daha fazla detay vermek istemiyorum, farklı yerlerde farklı açıklamaları da okumadan bu kadar bilgi ile hemen gidip izleyin. Düşüncelerinizi aşağıya bırakmayı da unutmayın.    

The Family Next Door - American Murder: The Family Next Door

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Şenay K.
3 yıl önce
Dün izlediğim belgesel.. Çok üzücü çok can yakıcı... Canlandırma yok, tamamı gerçek görüntülerden oluşması da daha sarsıcı maalesef. Eskiden dualarımız sağlık huzur, iş, güç yerinde gitsin vs. üzerine olurdu şimdilerde belki de herkesin duası "allah iyi insanlarla karşılaştırsın" oldu. Öyle zıvanadan çıkmış, canavar desen hafif kalacak varlıklarla yaşıyoruz ki... Sindirmesi çok zor bir yapım.
EBU ALENDER
27 Ocak 2024
Çaylak
Sıfır bilgi ile izlemiştim çok şaşırmıştım ve etkilenmiştim nasıl olur diye tamamen gerçek görüntülerden oluşan belgesel.
Elis
19 Ocak 2024
Çaylak
Gerçekten çok üzücü, söyleyecek bir şey yok maalesef. İnsan kiminle karşılaşacağını bilemiyor.
Albert K.
14 Ekim 2023
Sıkı Üye
Gerçek görüntülerden oluşması bu belgeseli çok başka bir seviyeye çıkarmış.
anyone
22 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Ne söylenebilir gerçekten bilmiyorum.. Hiç kimseye güven kalmadığını bu belgesel ile daha iyi anlamış oluyoruz. Özellikle son sahnelerde boğazıma çok acı bir düğüm oturdu, hala da öyle..
Alperen
07 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Tüyler ürpertici bir yapım. Tamamen gerçek kayıt ve görüntülerden oluşması ayrıca etkiliyor. Keşke sadece film olsaydı..
nisa
20 Nisan 2023
Çaylak
Böyle bir şey nasıl gerçek olabilir... Kesinlikle izleyin.
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Spoiler okumadan izleyin kesinlikle şok olacağınız ve katile bol bol söveceğiniz bir film! Gerçekten hüngür hüngür de ağladım çok üzüldüm beni çok etkiledi..
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Keşke bu belgesel hiç ortaya çıkmasaydı dediğim, çok etkileyici, sizi 'niye lan!' diye kızdıran bir belgesel.
SPOILER [GÖSTER]
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Belgeseli izlemeden önce olayı okumayın. Spoiler yemeden izlemelisiniz.
Weadex
04 Temmuz 2022
Çaylak
Her şeye 'nasıl ya', 'nasıl nasıl nasıl böyle bir şey olabilmiş!' diyeceksiniz.
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum27
american murder the family next door konusuamerican murder the family next door yorumlaramerican murder the family next door izleamerican murder the family next door filmi konusunetflix filmleri 2020gerçek filmleryaşanmış filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.