Fractured 2019 tr-TR

Fractured (2019)

(Gerilim - Gizem)
2019
IMDB
6.4
(63) 4 270 0 5
256
14
İZLEDİM
SONRA İZLE
63 Yorum
1s 40dk
IMDB
6.4
BU FİLM
39b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
19 Ekim 2019

Bu filmi aranızdan "Gizem Türkoğlu", "Tahir Dikmen" ve "Kenan Buğdaycı" izlemem için bana göndermiş. Her zamanki gibi ilk gönderen kişinin profilini hemen yukarıya pinliyor ve bu 3 kişiye de ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. Filmimiz, küçük kızları yaralanan bir anne babanın, bir hastaneye gidişiyle başlıyor. Ailemizin babası, hastanede bazı garip durumlar seziyor ve temposu yavaşça artan bir olaylar döngüsü böylece başlamış oluyor... Öncelikle 1 buçuk saatlik bu Netflix filmi beni gerçekten yakalamayı başardı. Senaryo sizi sürekli farklı bir yerlere götürüp, farklı şeyler sorgulatıyor ve bu da şahane bir haz veriyor. Bazı filmler bitince başlar ya hani, bittikten sonra da düşünür durursun, işte bu film de o etkiye sahip. Açıkçası beklentim çok ama çok düşüktü fakat bu filmin kurgusu beni şaşırtmayı başardı. Şöyle dingin, sakin fakat etkileyici bir şeyler arıyorsanız bu film tam sizlik olabilir. Yorumunuzu çok merak ediyorum, aşağıya bırakın. Hadi tadını çıkarın!

Fractured - Fractured

filmine yorum yap!
Alperen
10 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Netflix bünyesinde izlediğim nadir iyi filmlerden biriydi. Sürekli bir ikilem içerisinde kaldığınız gerilim dolu sürükleyici bir yapım. Konusu ilginizi çektiyse yine sitede bulunan benzer konulu Breakout ve Traffik filmlerini de izleyebilirsiniz.
ÇETİN Ö.
29 Ağustos 2023
Çaylak
Gerilimi gizemi ve ters köşesiyle güzel filmlerden biri izleyin derim.
Modd
28 Ağustos 2023
Uzun zamandır bu kadar iyi bir gerilim izlememiştim, yoruma gerek yok hemen izleyin.
Aslı B.
24 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Güzel ve ilginç bir filmdi. Sonunu tahmin edemezdim. Başlarda biraz sıkıcıydı ama finaliyle şaşırttı izleyin.
anyone
20 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Çok çok iyi filmdi, tartışmasız. Mutlaka gidin izleyin derim.
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Beyin yakan, ters köşe filmleri çok izlediğim için filmin gidişatını biraz tahmin ettim ancak yine de sonu sürprizdi. Film kesinlikle izlemeye değer ve başarılı.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Film, izlerken sizi ikilemde bırakacak ve bu ikilem arasında devamlı gidip geleceksiniz. Filmin gizem yaratan atmosferi de harika. Tavsiye ederim.
Özgür A.
07 Aralık 2022
Çaylak
Birkaç kez ters köşe oldum. Güzel filmdi, tavsiye ederim.
Bülent K.
30 Kasım 2022
Usta Yorumcu
Filmi yeni izledim. Gerçek ve hayal o kadar birbirine karıştı ki artık bi saatten sonra takip etmeyi bıraktım. Sonuna kadar sizi şüphede bırakmayı başaran bir film. Az çok tahmin etseniz de asla tam emin olamıyorsunuz. Aklınızda hep bir acaba sorusu oluyor. Bu türde film severler için tavsiye edililir.
sarekra
07 Eylül 2022
Çaylak
Tam bir ters köşe olan bir film, gerilim dolu ve etkileyici.
Daha fazla yorum53
netflix filmlerinetflix film tavsiyelerinetflix flim önerilerifractured konusufractured filmi konusufractured yorumlarfractured oyuncularsam worthington filmlerien yeni filmler2019 netflix filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.