Antebellum 2020 tr-TR

Antebellum (2020)

(Dram - Gizem)
2020
IMDB
5.8
1s 45dk
IMDB
5.8
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Şubat 2022

Bu filmi aranızdan Gökçen izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler edip konumuza geçiyorum... Öncelikle bu filmi ya benim gibi sevecek ya da hiç ama hiç sevmeyeceksiniz. Yani kesinlikle ortada kalınacak filmlerden değil... Filmimiz, 19. yüzyıl Amerika'sındaki iç savaş ile birlikte baskı gören siyahi insanların yaşadıklarına odaklanıyor. Bir çiftlikte ölesiye çalıştırılıp, işkenceye maruz kalan insanları izliyoruz. Fakat sonra öyle bir şey oluyor ki, filmin gidişatı birden yön değiştiriyor ve izleyicide küçük bir "Noluyoruz?" şaşkınlığı oluşturuyor. İşte bu da beni bu filmi burada sizlere "Beynimi Yaksın" kategorimde tavsiye etmeme yetiyor... IMDb puanının 6'yı geçememesi ve ünlü eleştirmenlerin beğenmemesine rağmen ben bu filmi, defalarca izlediğimiz bu konuyu işleyiş tarzıyla beğendim diyebilirim. Akıllardan çıkmayacak etkileyici bir film değil fakat bu deneyimi yaşamanızı, bir fikrin nasıl farklı bir şekilde işlendiğini görmenizi istiyorum. Başta da söylediğim gibi ya hiç sevmeyeceksiniz, ya da benim gibi ilgi çekici bulacaksınız, karar sizin. Hemen sonrasındaysa şu ve şu tavsiyelerime de göz atın derim, hadi tadını çıkarın!

Antebellum - Antebellum

filmine yorum yap!
Esin G.
13 Temmuz 2022
Çaylak
O kadar güzel tuş etti ki kadın bu kadar olur dedim ve büyük bir huzurla saygı duydum ama biri bana anlatabilir mi hamile bir kadın vardı düşük yaptı pis bir tekneden sonra o kadına ne oldu bilen yazsın sevgiler.
SPOILER [GÖSTER]
411
25 Nisan 2022
Sıkı Üye
Film neredeyse güzel gidecekti ki bi anda beyazların 'kötü' zencilerin 'iyi' olduğu, 2. sınıf, kör göze parmak bir zenci filmine dönüşene kadar! Hele filmde bir sahne var şişman siyahi kadına barda yakışıklı beyaz bir adam iltifat ediyor ve o adamı reddediyor sebebi de seçtiği şampanya :) Bakın böyle gerçeklikten tamamen kopuk uçuk bir film yapmak marifetse bütün fantastik filmleri göklere çıkarmamız lazım. Her neyse ben beğenmedim yazık etmişler konuya, ırk takıntılı olmayan sağlıklı bir zihne sahip yapımcının elinde güzel bir film olabilirdi.
SPOILER [GÖSTER]
Almila Ö.
01 Mart 2022
Sıkı Üye
Film 90 derece döndü gerçekten.. iyi yada kötüden çok değişik bi filmdi.
Serkan B.
19 Şubat 2022
Usta Yorumcu
Aslında konusu ve kurgusu itibarı ile ortalama bir film diyebiliriz. Bir solukta izleyip unutulacak filmlerden.
EBU ALENDER
19 Şubat 2022
Çaylak
Film sadece konuya sadık kalmaya çalışmış, olay örgüsü iyi değil maalesef, izleyicinin kafasında yanıtlanmayan soru işaretleri bırakıyor..
antebellum konusuantebellum filmi konusuantebellum film yorumantebellum yorumugerilim filmi önerilerigizem filmleriırkçılık filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.