Avengement 2019 tr-TR

Avengement (2019)

(Aksiyon - Suç)
2019
IMDB
6.5
(3) 4 30 0 5
28
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
6.5
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Temmuz 2019
Filmimiz, hapisten kaçan bir suçlunun, kendisini hapse düşürenlere karşı açtığı bir savaşı konu alıyor. Adamımız bir şekilde hapisten kaçıyor ve ilk durağı "intikam" oluyor. Tabi film sadece intikam üzerine ilerlemiyor, adamımız intikamını alırken "sizin yüzünüzden hapiste bunları yaşadım" deyip başlıyor hikayesini de anlatmaya, tabi bu da işin dram kısmı oluyor... Öncelikle eğer bir dövüş-kavga-intikam filmi izlemek istiyorsanız bu cümlemi okumayı bitirdikten sonra hemen gidip bu filmi izlemeye koyulun. Fakat şöyle etkileyici, derin hikayesi olan, mesaj kaygılı ve günlerce akıldan çıkmayacak bir hikaye istiyorsanız korkarım ki bu film sizi tatmin etmeyecektir. Yani şöyle vurdulu kırdılı, nefis dövüş sahneleri olan bir film izleyeceksiniz. Olumlu ya da olumsuz yorumunuzu mutlaka aşağıya bekliyorum. E hadi tadını çıkarın!

Avengement - Avengement

filmine yorum yap!
Bülent K.
30 Kasım 2022
Usta Yorumcu
Adamım Yuri Boyka değil mi bu, ta kendisi. O olur da yumruk yumruğa dövüş olmaz mı hiç... Gerçekten vurdulu kırdılı kategorisinin hakkını veren bir film. Daha önce izlemiştim. Şimdi fragmanı izleyince hatırladım. Sahneler hala hafızamdan silinmemiş. Bu tür izlemek isteyenler için güzel, sıkmayan bir film.
Barbaros K.
28 Mart 2020
Çaylak
Tek kelimeyle harika kurgu, izleyin izlettirin. Teşekkürler.
Murat K.
05 Eylül 2019
türkçe dubaj yokmu. hep alt yazı?

CEVAP: Maalesef bu filmin dublajını bulamadım, başka dublaj istediğiniz filmler varsa yorumlarda belirtin, ekleyeyim.
scott adkins filmleriavengement konusuavengement izleavengement oyuncularıavengement yorumlar2019 filmleri2019 film tavsiyeleridövüş filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.