Baba 2020 tr-TR

Baba (2020)

(Dram)
2020
IMDB
8.3
(19) 4 54 0 5
1s 37dk
IMDB
8.3
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
06 Nisan 2021

Bu 1 buçuk saatlik şahane filmi aranızdan Aşkın Küçükşehir ve Selin Karakaç "Tavsiyeni Gönder" köşemizden göndermiş. İkisine de teşekkür edip konumuza geçiyorum... Filmimiz, yaşlılığı ile mücadele eden bir adamın yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız, yaşının da getirdiği zorluklarla başa çıkmaya çalışırken yanında olmak isteyen kızıyla da "Yaşlı değilim ben!" evresinde tartışmalara girince kendini zor durumlarda buluyor. İşte film de bize bu süreçte yaşananları gösteriyor... Öncelikle filmin kafa karıştıran müthiş kurgusu nedeniyle bu filmi "Beynimi Yaksın" kategorimizde size tavsiye etmek istedim. 83 yaşındaki Hopkins amcamız filmde o kadar iyi rol kesiyor, öyle iyi oynuyor ki istemsizce ayakta alkışlamak istiyorsunuz. Senaryosu, anlatmak istediği bir yana, sadece Hopkins'in oyunculuğu için bile bu filmi hemen izleyin derim... Bu arada film sakin ve dingin bir şekilde ilerliyor. Fakat süresi ve kurgusu izleyenini sıkmamayı başarıyor... "Ee Kaan neyi anlatmak istedi bu film şimdi?" diyenler filmi izledikten sonra hemen buraya tıklayarak film hakkında yazdığım kısa incelemeye göz atabilir. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Baba - The Father

filmine yorum yap!
Özlem G.
13 Ocak 2024
Filmin anlatmak istediği şeyi güzel aktardığını düşünüyorum oyuncular çok iyiydi, sonunda biraz duygusala bağladım, ortalamanın bir üstü bir filmdi.
blue S.
25 Haziran 2022
50'sinden sonraki insanların çok kolay anlayabileceği; 45 yaş altının ise sıkılacağı bir film.
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Filmin sonu güzel ve anlamlıydı fakat işleyişi beni gerçekten sıktı, çok monoton ve kafa karışıklığı ile geçiyor, verilmek istenen de bu zaten ama bana göre değildi. Anthony ve Olivia oyunculuğunu tebrik ettim.
Mustafa
09 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Aşırı ağır akan bu filme Anthony Hopkins için bile 40 dk katlanamadım. Çok sabırlı ve dram seven bir izleyici değilseniz hiç yanaşmayın derim.
Özlem Ç.
28 Mart 2022
Sıkı Üye
Senaryo güzel, kurgu şahane, oyunculuklar muhteşem. Ve fakat beyin yakan bir yanı yok, ağır dram. Demans hastası adamın gözünden de olsa ebeveyninin ebeveyni olmak zorunda kalan evladı da anlıyorsunuz bir yandan. Tarzım olmasa da sonuna kadar izledim, dram seviyorsanız bayılacaksınız.
MuratS
06 Mart 2022
Çaylak
Filmi izlerken adeta yaşıyorsunuz, sorguluyorsunuz ve itiraf edeyim; korkuyorsunuz. Evet hayatım acaba böyle mi gelişecek ya ben de demans olursam diye kaygılanıyorsunuz. Filmdeki başrol kesinlikle siz oluyorsunuz. Bundan kendini almak zor.
Ahmet Ö.
06 Mart 2022
Filmi sadece dram sevenler ve aşırı ağır ilerleyen filmlere katlanabilecek arkadaşlar izlesin.. Ben çok sıkıldım ve atlayarak izledim.. Evet filmin anlatmak istediği ve sonda verilmek istenen mesaj etkileyici fakat yine de bana göre bunlar filmi izlenebilir kılmaya yetmiyor... Aslında neden film izlediğinize göre de değişir.. Ben dramdan zevk almıyorum... Hopkins için izlemiştim.
Pinkmoon
23 Şubat 2022
Sıkı Üye
Farklı bir film, ne oluyor bu kim acaba diye sormaktan kendimi alamadım. İnsanı derinden etkiliyor. Sonunda ağlattı.
Mel
19 Ekim 2021
Usta Yorumcu
Hopkins'in oyunculuğu harika. Kendinizi onun yerine koyabiliyorsunuz. Ayrıca ingilizcenizi geliştirmek isterseniz de anlaşılır bir dil kullanıldığı için bu film size faydalı olacaktır.
Serkan B.
15 Ekim 2021
Usta Yorumcu
O kafanın içinden yansıyanlar izleyenin başını döndürüyor. Etkileyici oyunculuklara şapka çıkarılır.
Daha fazla yorum9
the father konusuthe father filmi konusuthe father yorumthe father filmi analizthe father filmi neyi anlatıyor2021 filmleribeyin yakan film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.