Bar Fedaisi 2024 tr-TR

Bar Fedaisi (2024)

(Aksiyon - Dram)
2024
IMDB
6.2
14
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
1s 54dk
IMDB
6.2
BU FİLM
2.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Mart 2024

Filmimiz, 1989 yapımı aynı filmin yeniden uyarlanmış hali... Eski, orta sıklet, vurdu mu oturtan bir adamımız var. Aldığı bir teklifle cennet gibi bir adadaki bir barı korumaya başlayan bu adamımız, kendini birden çok kirli işlerin döndüğü bir suç ağının tam ortasında buluyor ve filmimiz de bu süreci yer yer eğlenceli, yer yer de oldukça koşturmalı bir şekilde konu alıyor... Öncelikle ilk filmle asla kıyaslamayın derim bu filmi. E tabi bir de bir 'başyapıt' beklentiniz olmasın derim... Şöyle yeni ve seyir keyfi yüksek bir şeyler izlemek istiyorsanız, e tabi başrolde döktüren adamımız Jake Gyllenhaal'ı da izleyeyim derseniz o zaman bu filme bir şans verin derim. Film beni hiç yormadı... Etkileyici bir film mi? Hayır. Fakat kötü bir film mi? Bence yine hayır... Karar sizin. Bence bir hafta sonu cips-kola eşliğinde keyifle izlenebilir... Hadi tadını çıkarın!

Bar Fedaisi - Road House

filmine yorum yap!
Mahmut K.
25 Nisan 2024
Çaylak
Hiç sıkmadan, hareketli sahnelerle kendini izlettiriyor. Oldukça eğlenceli bir film. Zaman nasıl aktı anlamadım.
dwaekki W.
15 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Film aşırı akıcı, nasıl bittiğini anlamadım. Sadece oyuncular için bile izlenir.
Albert K.
14 Nisan 2024
Sıkı Üye
Kaan zaten özetlemiş ek olarak oyuncu kadrosu için bile izlenebilecek bir film. Jake Gyllenhaal her zamanki gibi iyi oyunculuk sergilemiş ek olarak UFC geçmiş olan bir başrol konseptli bir filme eski UFC şampiyonu Connor McGregor'un gelmesi de güzel bir detay olmuş.
suat T.
10 Nisan 2024
Sıkı Üye
Diyaloglar ve karakterler basit olsa da atmosfer ve filmin vaadettiği şey beklentiyi karşılıyor. Kötü adam tiplemeleri dışında sabır zorlayan her hangi bir şey yok. Müzikler güzel, dövüş koreografileri güzel başrol filmi taşıyor. İzlemeye değer
Mehmet C.
06 Nisan 2024
Sıkı Üye
Eğlenceliydi. Adam bu film için çok çalışmış. Seyirlik bir film.
Bülent K.
02 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Güzel ve eğlenceli bir film olmuş. Boş zamanınızda sizi sıkmayacak, eğlenceli bir film arıyorsanız buldunuz. Jake GYLLENHAAL kalitesini göstermiş yine, Mcgregor ise bence sadece dövüşsün... İyi seyirler.
orkun D.
01 Nisan 2024
Diğer yorumlara katılıyorum. Kafanızı yormadan cips eşliğinde izlenecek güzel bir filmdi. Kötü adam rolünde kafes dövüşü şampiyonu Conor Mcgregor oynuyor. Biraz karikatürize bir tipleme olmuş ama izlemesi hoş.
Nihat Ü.
28 Mart 2024
Sıkı Üye
Senaryosu zayıf ama Jake abimiz taş gibi. İzle unut filmlerden.
Aslı B.
26 Mart 2024
Usta Yorumcu
Senaryo açısından çok şey vaat etmeyen modernize edilmiş bir remake. Beklenti yüksek tutulmadan boş vakitte ve daha iyi bir seçenek yoksa izlenir. İzlerken sıkılmadım, keyifli... O kasların ne kadarı gerçek bilmiyorum ama Jake güzel vücut yapmış :) Dövüş sahneleri iyiydi, bir şans verilebilir.
road house konusuroad house film konusuroad house film yorumlardövüş filmlerikavga filmlerien yeni vurdulu kırdılı filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.