Ben, Tonya 2017 tr-TR

Ben, Tonya (2017)

(Dram - Spor - Biyografi)
2017
IMDB
7.6
(7) 4 66 0 5
58
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
8.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Nisan 2018
Filmimiz, buz patenine gönül veren ve bu alanda ilkleri başaran sporcu Tonya Harding'i ve onun yaşadığı süreçleri konu alıyor. Pek de iyi bir çocukluk geçiremeyen Tonya, ne yazık ki "eş" konusunda da pek şanslı olamıyor fakat tüm bunların aksine buzun üzerinde pek çok kez alkışı kapıyor. Fakat yaşanan bir olay, bu büyüyü de bozuyor ve Tonya için sancılı bir süreç böylece başlamış oluyor... Filmimiz biraz uzun fakat oyunculuklar nefis. Gerek müzikleri gerekse renkleri ile filmin enerjik bir teması var. Yani yer yer çok eğlenceli bir film izliyormuş hissine kapılıyorsunuz fakat pek de öyle değil. Bir sporcunun hüzünlü, başarılı ve zorlu hayatını izleyeceksiniz. "Etkilesin" kategorimde yer alacak kadar değil ama bir hafta sonunuzu da kurtarmaya yetecek bir film. E hadi tadını çıkarın!

Ben, Tonya - I, Tonya

filmine yorum yap!
Pinkmoon
29 Haziran 2023
Sıkı Üye
Aileni seçemiyorsun, insan yaşlandıkça daha çok anlıyor. Araçlardaki konuşmalar biraz sıksa da izlemeye değer.
Elis
19 Kasım 2021
Çaylak
Aşırı hareketli bir film. Aslında üzücü bir hikaye. Belli bir kısmına kadar motivasyon filmi olma kapasitesi de var. İyi seyirler :)
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Buz pateni, izlemekten en çok keyif aldığım sporlardan biri. Harika bir biyografi filmi olmuş. Koreografiler ve kostümlerin dışında karakterlerin duygusal portresi açıkça ortaya konmuş.
MerveŞerife
30 Ağustos 2021
Çaylak
En sevdiğim biyografi filmlerinde bir tanesi. Margot Robbie muhteşem bir oyunculuk sergilemiş bence. Onun kadar diğer oyuncular ve kostüm tasarımcıları da gayet başarılı.
furkankarataass
14 Ocak 2021
Çaylak
Hayatınıza aldığınız insanların size neler yapabileceğinden tutun, yapmadığınız şeylerden dolayı suçlanmak, yeteneğin asla tek başına yetmeyeceğinin ve insanların nasıl göründüğünüze önem verdiğini anlatan gerçekten güzel bir film. Tek takıldığım nokta dans esnasında Margot Robbie'nin yüzünü dublöre eklemeye çalışıp ortaya komik denecek bir iş çıkarmışlar fakat hikaye ve oyunculuklar bu eksiği zamanla görmemenizi sağlıyor. İzlemeden geçmeyin!
Zeynep E.
29 Kasım 2020
Çaylak
Normalde biyografi filmlerini sevmememe rağmen bu filmi beğendim. Kayak sahneleri ve gerçek görüntülerden alınan sahneler gerçek güzeldi. En sonda suçluyu Jeff diye gösteriyorlar ama bence asıl suçlu annesi çünkü onu şiddete, dayağa alıştıran oydu. Sadece yargılayan hakemin biraz daha insiyatifli olmasını isterdim, hayat boyu değil de bir kaç yıl men cezası verebilirdi... İzleyin.
SPOILER [GÖSTER]
Miraç I.
14 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Filmi çok güzel işlemişler. Çocukluğundan başlayan şiddet hep devam etmiş. Başarılı olduğu spor dalında hep çifte standarda takılmış ve yapmadığı bir şey yüzünden cezalandırılmış. Filmden önce çok ön yargılı davranıyordum filmden sonra fikrim inanılmaz değişti bence izleyin...
ı tonya filmiı tonya filmi konusuı tonya filmi fragmanıı tonya filmi izlefilm önerilerifilm tavsiyelerimargot robbie filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.