Çalıntı Hayat 2012 tr-TR

Çalıntı Hayat (2012)

(Dram - Romantik)
2012
IMDB
7
15
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 42dk
IMDB
7
BU FİLM
6.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
21 Ağustos 2022

Bu filmi aranızdan Saffet, Eray Coşkun, Ertunç Ağbulak ve Serkan izlemem için göndermiş. Kendilerine teşekkür edip, hemen konumuza geçiyorum.. Filmimiz, bir türlü hayallerine ulaşamayan azimli bir yazarın yaşadıklarını konu alıyor. Gece gündüz demeden yazan bu adamımızın talihi de bulduğu bir çantadan sonra açılıyor ve birden şöhret basamaklarını tek tek çıkmaya başlıyor. Fakat aslında tüm bunların arkasında çok farklı bir hikaye yatıyor... Film, tam sıradan bir film olacakken olay örgüsünü işleyiş şekliyle farklı bir film olarak akıllarda kalmayı başarıyor. İç içe geçen 3 yazarın hikayesine konuk oluyoruz tek filmde ve bu akış da bu filmi burada size tavsiye etmeme yetiyor. Biraz kafa karışıklığı yaratsa da hemen aşağıda, filmi bitirince okumanız için bir SPOİLER yorum da bırakacağım, göz atmayı unutmayın... Her ne kadar "Etkilesin" kategorime giremese de biraz aşk, biraz hayat, güzel müzik kullanımı ve iyi oyunculuklara rastlayacağınız bu filme bir hafta sonu şans verin derim... Hadi tadını çıkarın!

Çalıntı Hayat - The Words

filmine yorum yap!
anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Film aşırı iyiydi! Vakit kaybetmeden izleyin derim.
SALİH Y.
01 Eylül 2022
Güzel bir karma olmuş. Sonu da sanki devamı gelecekmiş gibi... Güzeldi.
kaanintavsiyesi.com
22 Ağustos 2022
Çaylak
Filmde 3 farklı yazarın hayatına konuk oluyoruz. Fakat aslında sadece 1 yazarın yazdığı 1 kitaba odaklanıyoruz. Sadece film bize bunu 3 ayrı aşamada gösteriyor.

Filmin başında hikayeyi dinlemeye başlıyoruz, sonunda ise kitabın bitişine şahit oluyoruz. Yani Bradley Cooper'ın da olduğu bölümler, bir kitaptaki hikayeden ibaret.
SPOILER [GÖSTER]
çalıntı hayat filmi konusuçalıntı hayat konusuçalıntı hayat konusuthe words filmi konusuthe words filmi yorumthe words filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.