Benji 2018 tr-TR

Benji (2018)

(Aile)
2018
IMDB
6.4
(6) 4 36 0 5
28 Mart 2019

Bu film tavsiyesini aranızdan "Abdurrahim Dündar" izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkürler edip filmimize geçiyorum. Filmimiz, sokaklarda kalan bir köpek ile 2 küçük çocuğun yaşadıklarını konu alıyor. Çocukların başına bir olay geliyor ve akıllı köpeğimiz "Benji" bir kahraman gibi olaylara dahil oluyor... Öncelikle tam anlamıyla bir hafta sonu filmi izleyeceksiniz. Hatta ailecek kurulun ve bu Netflix filmini eşinizle, çocuklarınızla izleyin derim. Yalnız, benim de burada uzun zaman önce size tavsiye ettiğim nefis film "Hachiko" ile bu filmi kıyaslamayın. Çünkü bu filmin derin bir hikayesi bulunmuyor. Sadece içinde şahane oyunculuğu ile gönlünüzü kazanacak sevimli bir köpek var ve keyifli bir 1 buçuk saat geçiriyorsunuz. E hadi tadını çıkarın!

Benji - Benji

filmine yorum yap!
Gökçen Y.
08 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Çoluk çocuk izledik çok beğendik. Film bittikten sonra başa sarıp Benji'nin bebeklik halini sevdik :) Sıcacık bir film, es geçmeyin.
Yağız Şimşek
07 Haziran 2021
Sıkı Üye
Vay be, vay be, vay be... Güzel bir film bekliyodum ama bu kadarını beklemiyodum. Film bitince 10 dakika boyunca yüzümden gülümseme eksik olmadı. Hele o hayvanın sahibine olan sadakati.. Aile ile izlenebilecek bir film arıyorsanız bence bu filmi ilk sıraya alın.
Mathilda9
29 Nisan 2021
Sıkı Üye
Küçük kardeşiniz varsa birlikte izlenecek filmlerden birisi budur. Çok güzeldi :)
Nazlı Ç.
25 Şubat 2021
Sıkı Üye
Çok tatlı gerçekten tam hafta sonu tadında, hızlıca biten bir film oldu. Anneye çok kızdım hele de o yağmurda buna mecbur bırakmasına.. Sonunda da bi gözlerim doldu ama mutlu son olmasına sevindim. Kamu spotu; Hayvanları sevelim, koruyalım arkadaşlar! :)
SPOILER [GÖSTER]
Tuana E.
26 Temmuz 2020
Çaylak
Çoook mükemmel bi filmdi. Hiç sıkıcı değildi. İzleyin.
Aytek S.
28 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
çocukluğumda "Flipper" diye bir dizi vardı baş rolü yunus balığı... haftayı zor beklerdim yeni bölümü için. çocukken bu tür şeylere inanmak çok daha kolay, bol bol "hadi canım", "yok artık" dememe rağmen güzeldi, bazı yerlerde köpeğin komutları dinlediği çok belliydi ama yine de can dostlu sımsıcak keyifli bir filmdi.
benji filmibenji filmi konusubenji filmi izlenetflix filmleriailece izlenecek filmlernetflix film tavsiyeleriköpek filmlerifilm önerilerifilm tavsiyelerinetflix film önerileri2018 filmleri2018 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.