Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir 2003 tr-TR

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir (2003)

(Komedi - Romantik)
2003
IMDB
6.4
(12) 5 27 0 5
27
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
12 Yorum
1s 56dk
IMDB
6.4
BU FİLM
8.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
15 Temmuz 2021

Bana "Ben bunu şimdiye kadar nasıl gözden kaçırmışım?" dedirtmeyi başaran filmimiz, işi gereği rastgele bir erkek ile sevgili olup ona kötü davranıp ayrılarak kadın-erkek ilişkisi hakkında veriler toplayacak genç, güzel bir yazarı ve büyük bir işi kapması için patronuyla "Rastgele bir kız gösterin, 10 gün içinde tavlayayım" tarzında bir iddiaya girişen bir adamın yaşadıklarını konu alıyor... Öncelikle filmi izlerken yer yer durup gülümsediğimi fark ettim. 90'ların sonu 2000'lerin başında çıkan bu her biri de aynı taddaki romantik komedileri çok seviyorum. Şimdilerdeki romantik komedilerde ya ilişki ya da espri dozu hep fazla kaçıyor, fakat bu film bunu tam dozunda dengelemeyi başarmış. Matthew abimiz yine fazlasıyla yakışıklı ve 'zeki' adam rolüne cuk oturuyor. Hudson'ın ünlü gülümsemesi ise sizin de yüzünüzde bir tebessüm oluşturuyor. Şöyle sevgili veya eş ile birlikte her yıl 1 kez izlenecek tatlı filmlerden... Bu arada şu tavsiyeme de mutlaka ama mutlaka göz atın, izlemediyseniz onu da hemen izleyin derim. E hadi tadını çıkarın!  

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir - How to Lose a Guy in 10 Days

filmine yorum yap!
aylan İ.
09 Mayıs 2023
Çaylak
En en en sevdiğim filmlerden ! Çok farklı bir atmosferi var gerçekten..
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Uzun zaman sonra böyle romantik komedi izlemek özlediğim duyguları yeniden hatırlattı. Çok keyifli bir filmdi gerçekten.
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
2000'ler romantik komedisi kadar güzel bir şey yok, olması gereken uygun romantik komedi dozu bu filmden anlaşılabilir.
Şule S.
01 Şubat 2022
Çaylak
Netflix'in 2022'deki yeni filmi aşk taktikleri, bu filmin aynısı arkadaşlar. Bu film benim için en iyi romantik komedilerden biri. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Küb
30 Ağustos 2021
Çaylak
Çok sevdiğim romantik komedilerden biri. Bu filmi izleyince istemsizce gülümsüyorum ve iyi hissediyorum. Ayrıca çiftin uyumuna da bayılıyorum. Burada bu filmi görmek bile gülümsememe yetti :)
Ayşegül A.
10 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Sadece Matthew Mcconaughey için bile izlenir. Sinemada keyif verir mi bilmem ama boş vaktim var şöyle kafa boşaltsın keyifleneyim diyorsanız izleyin. Çok fazla mantık hatası var ama bunlara takılmadan izlerseniz keyif alırsınız.
Helinn
01 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Çerezlik, çok çok keyifli bir filmdi. Ne izlesem diye düşünüyorsanız bunu kaçırmayın :)
Nihat Ü.
29 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Bu film yıllar önce öyle çok dile dolanmıştı ki başrolün giydiği sarı elbise meşhur olmuş ve tüm kadınlar bu elbiseyi aramıştı, izleyin çok keyifli bi film :)
Hypatia
23 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Görünce yüzümde bir tebessüm belirdi. Kate Hudson romantik komedilerin aranan ismi ve Matthew'yle harika bir uyum yakalamışlar. Imdb puanının düşük olduğunu düşündüğüm, izlemekten çok keyif aldığım bir film.
Miraç I.
19 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Yıllar geçmesine rağmen arada açıp izleyip mutlu olduğum filmlerden biri. Komedi ve romantik türünü çok iyi harmanlayan filmlerden, şimdi burada tekrar görünce izleyesim geldi :)
Daha fazla yorum2
bir erkek 10 günde nasıl kaybedilir konusuromantik komedi filmlerien iyi romantik komedi filmlerihow to lose a guy in 10 days konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.