Bizi Kötüden Koru 2014 tr-TR

Bizi Kötüden Koru (2014)

(Gerilim - Polisiye)
2014
IMDB
6.2
(6) 3 28 0 5
22
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
6.2
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Temmuz 2018
Beni bilirsiniz, burada size hiç şeytan çıkarmalı, ruhlu, üç harfli film tavsiye etmedim. Yapamıyorlar çünkü olaylar, görüntüler hep bir yerden fire veriyor. Fakat şimdi size tavsiye ettiğim bu film, kendi türleri arasında diğerlerinden bir tık önde. Filmimiz, New York'un bazı yerlerinde ortaya çıkan Latince yazılar ve bunlarla beraber yaşanan garip olayları araştıran bir polis memurunu konu alıyor. Kariyeri boyunca hiç böyle vakalar ile karşılaşmayan adamımız kendini birden ürkütücü olayların tam da merkezinde buluyor... Özellikle gece izleyecekseniz aniden yerinizden hoplamalara hazır olun çünkü film birkaç yerinde ani çıkışlar ile adeta ürkütüyor. "Ha korku yani kaan?" dediğinizi duyar gibiyim fakat korku değil. Polisiyenin, gizemin, gerilimin ve bir miktar mistik olayın harmanlandığı bir film izleyeceksiniz. Şahsen ben sürekli akıp giden olayları ile neredeyse filmden hiç kopmadım. Şöyle karanlık bir gecede izleyin derim. E hadi tadını çıkarın!

Bizi Kötüden Koru - Deliver Us From Evil

filmine yorum yap!
Aslı B.
09 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Film için teşekkürler Kaan. Bu tür çok film izlediğim için beni çokta etkilemedi. Ortalama diyebilirim. Bu filmi biliyordum ama pas geçtim beklemedeydi, burda görünce izledi, başka seçenek yoksa izlenir.
MEHMET K.
15 Aralık 2023
Şeytan çıkarma konulu birçok film izledim ama bunu gözden kaçırmışım bi şans verin derim.
Gizem O.
26 Nisan 2022
Sıkı Üye
Klasik şeytani güçler ve şeytan çıkarma konusu işlenmiş, daha iyisi elbette var ama çerezlik olarak izlenebilir.
Cem G.
05 Mart 2021
Çaylak
Şeytan çıkarma sahnesi baya iyiydi. Şeytan çıkacak diye aklımız çıktı.
Nilüfer Ç.
11 Şubat 2021
Çaylak
Gerilimden çok korku filmi gibiydi, polisiye korku. İzlediğimiz diğer 'şeytan çıkarma' konulu filmlerden güzeldi. Kaan'ın tavsiyelerinden bu güne kadar hiç pişman olmadım.
ender Y.
06 Ağustos 2019
sıradan bi korku filmi. biraz ses efekti biraz da şeytan çıkarma, al sana korku filmi :D :D
deliver us from evil filmideliver us from evil filmi konusubizi kötüden koru filmi2014 filmigerilim filmigerilim filmi önerilerifilm önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.