Cehenneme Bir Adım 2005 tr-TR

Cehenneme Bir Adım (2005)

(Gerilim - Macera)
2005
IMDB
7.2
(19) 4 79 0 5
74
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
19 Yorum
25 Ağustos 2018
Bu film tavsiyesini aranızdan "Nilay Arıcı" bana izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkür edip hemen konumuza geçmek istiyorum. Filmimiz, 6 maceracı kadının biraz adrenalin için girdikleri mağarada yaşadıkları hayatta kalma savaşını konu alıyor... Öncelikle söylemek istiyorum ki film beni ürpertti. Yani birkaç kez oturduğum yerde gerim gerim gerildim. Yalnız filmin mantıksal açıdan da birkaç eksik noktası var. Ha bunları görmezden gelip "şu niye şurada şöyle olmadı?" gibi sorgulamalara girmezseniz, şöyle karanlık bir gecede eminim ki sizi boncuk boncuk terletecektir. Kapalı alan korkunuz varsa da bu film sizin için pek iyi bir tercih olmayabilir çünkü bazı sahnelerde izleyen için nefes almak biraz zorlaşıyor. Dediğim gibi şöyle ışıkların kapalı olduğu, karanlık bir gecede izlerseniz tadından yenmeyecektir. Gerilim dolu bir hayatta kalma mücadelesi izleyeceksiniz. E hadi tadını çıkarın!

Cehenneme Bir Adım - The Descent

filmine yorum yap!
muhmmed
30 Mart 2024
Çaylak
Nefesimi tutup izledim harika bir senaryo ve yapıt, izleyin izlettirin.
Bedia
26 Nisan 2022
Sıkı Üye
Yıllar önce izlediğim harika bir film bu. Gerçekten eski filmlerin daha kaliteli olduğunu ispatlar niteliğinde. Kesinlikle izleyin şimdiden iyi seyirler.
Ayhan B.
09 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Gerilimi ve heycanı iyi filmlerden biri benim için. Korku olarak da gayet dozunda.
ayizim
05 Şubat 2022
Çaylak
Yerinizden hop oturup hop kalkmak istiyorsanız tam size göre! Klasik korku ve gerilim yapımlarından uzak, daha iyi bir film bu, düzgün gerilim filmi bulmak zor artık ama bu onlardan değil.
Alperen
13 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Burdaki yorumlara bakıp izledim ama film tamamen zaman kaybı, kesinlikle önermiyorum aldığı puanı da haketmiyor.
Cem G.
17 Temmuz 2021
Çaylak
Gündüz izlerken bile tırstım. Daha doğrusu son yarım saati gece izleyemedim, gündüz açtım izledim.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Alttaki yoruma katılıyorum o kadar gerildim ki.. İyi filmdi, biraz da farklıydı.
Tuanna C.
04 Mart 2021
Sıkı Üye
Bakın ciddi söylüyorum o kadar gerildim ki ruhumu söküp atmak istedim izlerken. Daracık daracık alanlar var, klostrofobisi olanlar kesinlikle izlemesin ben bile daraldım yani. Film beni çok rahatsız etti cidden. Ama çok beğendim aldığı puanı hak etmiş, çok başarılı.
Zeynep D.
20 Aralık 2020
Çaylak
Bu film benim için gerilim denilince başlıca aklıma gelenlerden... Bence korkunç olmasının sebebi gerçek olabilme ihtimali, tavsiye ederim.
Yigittheripper
19 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Güzel bir gerilim filmi sayılır. Serinin ilk filmi, ikinci filmine göre daha iyi.
Daha fazla yorum9
the descent filmi konusucehenneme bir adım filmi2005 the descent2005 filmlerikorku filmlerigerilim filmlerifilm önerilerigerilim filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.