Contratiempo 2016 tr-TR

Contratiempo (2016)

(Gerilim - Suç)
2016
IMDB
8.1
(159) 4 722 0 5
706
16
İZLEDİM
SONRA İZLE
159 Yorum
1s 46dk
IMDB
8.1
BU FİLM
96b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
07 Ocak 2018

İspanyol filmlerine olan tutkumu size burada 187525801 defa tavsiye ettiğim filmlerden anladınız az çok. Hadi gelin o az önce okumadan geçtiğiniz sayıya 1 tane daha ekleyelim. Diğer tüm İspanyol filmlerinde olan kasvetli, soğuk hava bu filmimizde de fazlasıyla kendini gösteriyor. Öncelikle baştan sona muazzam bir gizem-gerilim filmi izleyeceksiniz. Kariyerinin zirvesini yaşayan başarılı ve zengin bir iş adamımız var ki kendisi bence Barış Arduç'umuzun tam anlamıyla ikizi. İşte bu adamımız, bir şekilde kötü bir durumun içine doğru sürükleniyor, fakat neden? nasıl? İşte tüm bu soruların cevaplarını film boyunca arayacaksınız. Gizemi had safhada, gerilimi tam kıvamında, üstelik bol da ters köşeli... E daha ne olsun? Yıllardır söylerim hala da söylüyorum; Gizem-gerilim konusunda kimse İspanyol sinemasının eline su dökemez. Hollywood falan halt etmiş çok afedersiniz. Hadi şimdi gidip bu filmin tadını çıkarın, sonra yorumunuzu bekliyorum!

(Bizi Instagram'da da Bulun!)

Contratiempo - The Invisible Guest

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Yigittheripper
3 yıl önce
Usta Yorumcu
İspanyol sineması ile tanışmamı ve bağımlısı olmamı sağlayan El Cuerpo gibi harika filmlerinde yönetmeni olan Oriol Paulo'nun yönettiği, izlemezsseniz çok şey kaçıracağınız bir film. Mutlaka izleyin.
mert Y.
29 Şubat 2024
Çaylak
İzlediğim ispanyol filmleri arasında ilk 3'e yazdığım filmdir. Aşırı dozda gizem, merak barındıran sonunda da ağzımızı açık bırakan bir film. Daha önce neden izlemedim diyeceğinize kalıbımı basarım.
Öykü S.
13 Ocak 2024
Tam olarak bir beynimi yaksın filmi gerçekten. Sürükleyici ve izlerken nefesimi tuttuğum çok sahne oldu. Yok artık dedikçe daha da şok oldum. Polisiye sevenlere duyurulur izlemeden geçmeyin ☆
lion
26 Aralık 2023
Çaylak
Aşırı keyifli senaryosu güzel, izlerken düşünmenizi sağlayacak bir film.
Aslı S.
06 Aralık 2023
Hep karşıma çıkıyordu bu film sonunda izledim. Aslında benlik değil sürükleyici polisiye tarz filmleri severim ama o kadar övüldü ki bakmak istedim. Filmde bulmaca çözüyor gibisiniz. Bir suçun anatomisi gibi bir şey. Katil kim bunu çözdürmeye çalışan filmleri seviyorsanız size göre. Çünkü bu safhada oldukça başarılı bir film bu. Ancak ben vurdulu kırdılı, hareketli şeyleri sevdiğim için sıkıldım. Sadece sonunu merak ettiğim için izledim.
mihri
05 Aralık 2023
Çaylak
Kaan'ın tavsiyesiyle izlediğim bir filmdi :) Güzeldi! Tam filmi çözdüm diyorum bir düğüm daha :) kördüğümleri çözmeyi sevenlerin izlemesi gerekir.
Vialeth
04 Aralık 2023
Hiç beklenmedik ters köşeler ve akıl oyunları ile dolu olan film baştan sona satranç gibi ilerliyor. Son derece sürükleyici bir senaryoya sahip, atmosferi ve işlenişi ile pür dikkat içine çekiyor. Ayrıca oyunculuklar da son derece başarılı.

Filmin İspanyolca orijinal ismi "terslik, beklenmedik olay" anlamlarına geldiği gibi "planın beklenmedik bir engelle karşılaşması" gibi durumları anlatmak için de kullanılıyor. Filmi izledikten sonra ne kadar muazzam bir isim seçimi olduğunu anlıyorsunuz.

Muazzam bir hikâye, muazzam bir işleniş. Kesinlikle izlenmeli.
Resul L.
11 Ekim 2023
Bu filmi yıllar once televizyonda izlemiştim fakat ismini unutmuştum ve uzun zamandan beri arıyordum sonunda burda buldum. Baştan sona harika bi film kesinlikle izlemeniz gerek. Bu arada teşekkürler Kaan.
ÇETİN Ö.
29 Ağustos 2023
Çaylak
İspanyol sinemasını çok seviyorum, hatta bu filmden sonra zirve yapmıştı bende. 2017'den bu zamana kadar bundan daha iyi film gerçekten izlemedim. Sadece Kore filmi Forgetten biraz yaklaşmıştı diyebilirim o da çok güzeldi ama İspanyol filmlerini ayrı bi seviyorum ve bu filmin üstüne de başka bi film tanımıyorum.
anyone
11 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Kelimeler kifayetsiz kalır benim için bu filmi anlatmak.. Benim de ilk izlediğim İspanyol filmi bu, çook iyiydi!
ZEYNEP G.
11 Haziran 2023
Gerçekten İspanyol sineması yine şaşırtmadı. Artarak devam eden gizemiyle insanı ekrana kitliyo. Mutlaka izleyin :)
Daha fazla yorum148
the ınvisible guest konusuthe ınvisible guest izleoriol paulo filmlerithe ınvisible guest yorumthe ınvisible guest oyuncularcontratiempo konusucontratiempo yorumcontratiempo izleispanyol filmleriispanyol filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.