BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
15 Kasım 2018
Bugün bu tavsiyeye 98 kişi baktı.
Filmimiz, kısa zaman önce annesini acı bir şekilde kaybeden bir kızın hastaneden çıktıktan sonra eve dönüşünü ve bu dönüşünden sonra yaşadıklarını konu alıyor. Zaten hüzün dolu olan kızımız eve geldiğinde de babasının başkası ile olduğunu görüyor ve iyice kahroluyor. Fakat bitiyor mu? Hayır. Tüm bunların üzerine bir de annesinin hayaletini görüyor ve kız kardeşi ile birlikte babasının yeni nişanlısı hakkında gizemli gerçeklere ulaşıyorlar. İşte film de tam olarak bu gizem üzerine ilerliyor... Öncelikle filmimiz pek çok "korku" ögesi barındırıyor baştan söyleyeyim. Şahsen ben birkaç yerde yerimden sıçradım. Başlarda biraz gece 12'den sonra Kanal D'de yayınlanan o basit filmlerden sandım fakat film beni şaşırtmayı başardı. Şöyle biraz tırsayım, biraz gerileyim, biraz da beyin yakma etkili bir senaryo izleyeyim diyorsanız bu film tam sizlik. E hadi tadını çıkarın!
Davetsiz - The Uninvited
filmine yorum yap!
Mustafa
18 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmin afişinden ve filmin başlangıcından gerilim filmi izleyeceğimi zannediyordum ama sonradan daha çok gizem filmine dönüştü. Yapıldığı yıl için çok iyi evet ama hala da gideri var.
2000 yılından önce çıksa gayet iyi denebilirdi ancak 2009 yılına göre senaryo orijinal değil. Ortalama bir film ama yine de boş vakti ayırmaya değer.
Güzel bi filmdi, sonunu tahmin etmek zor ama bunun kore versiyonu daha iyi.
Film güzel fakat acayip şaşırtan bi film değil, sonu beklenmedik bitti ama daha benzer filmler izleyince çok da şaşırmadım. Ama güzel bir film izlenilir.
Çok uzun zaman önce izlediğim bi yapımdı, heyecan ve güzel bir hikaye.. Heyecan arayan arkadaşlar; bu filmi izleyin diyorum, pişman olmazsınız.
Birkaç yerde gerildim orta seviye bi gerilim filmi diyebilirim. eve aşık oldum deniz kenarı harika manzaralı :) sırf manzarası için bile izlenir. bu filmi sevenlere güney kore yapımı a tale of two sisters filmini de öneririm onda daha çok gerileceğiniz garanti :)
Filmin işleyişi güzeldi fakat sırf sonunda ters köşe yapmak için biraz zorladıklarını düşünüyorum. Sonundan pek etkilenmesem de ortalama bir gerilim filmiydi.
Çocukluğumun korku filmi :) Hatta ablam ile serçe parmak hareketini bile yapmaya başlamıştık bir ara. Bende yarattığı etki mutfak dolabının altından her an bir şey çıkacak gibi hissetmemdi, baya korkmuştum. Şimdi izlesem aynı şeyleri hissetmeyeceğimden film düşündüğüm gibi kalsın istiyorum.
Abi kesinlikle çok çok iyi, izlenir yani gerçekten, özellikle sonu beni bitirdi...
Helinn
09 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Sonu bayağı ters köşeliydi. Yer yer de germeyi başardı. İzleyin derim.
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum19
Yükleniyor...
davetsiz filmidavetsiz filmi konusuthe uninvited filmithe uninvited filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesigizem filmleridram filmleri