Do-Ga-Ni 2011 tr-TR

Do-Ga-Ni (2011)

(Dram - Psikolojik)
2011
IMDB
8.1
(23) 4 77 0 5
76
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
23 Yorum
2s 5dk
IMDB
8.1
BU FİLM
25b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
05 Kasım 2019

Bu çarpıcı filmi aranızdan "Yasin Kahya" izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve konumuza dönüyorum. Öncelikle senaryosu gerçeğe dayanan 2 saatlik bu filmi sinirden yumruğunuzu sıkarak, yer yer yutkunamayarak ve nemli gözlerle izleyeceğinizi bilmenizi istiyorum. Film, işitme engellilerin eğitim gördüğü bir okulda yaşananları ve bu okula yeni atanan bir öğretmenin verdiği mücadeleyi konu alıyor... Hemen uyarmak istiyorum; Film, çocuk istismarını çarpıcı bir şekilde işlediği için Anne - Baba olanlar bu filmden ve içindeki sahnelerden çok kötü bir şekilde etkilenebilir. Çünkü bir ebeveyn olmayan ben; küfürler ederek, stresten ellerimle oynayarak ve çaresizliğimize üzülerek izledim. Tüm bunların yanında bu izlediklerimin dünyanın bir yerinde gerçekten yaşanmış olduğunu öğrenmek ise beni kahretti... Her bünyenin kaldıramayacağı bir film izleyeceksiniz, o yüzden psikolojinizin kötü anlamda etkileneceği uyarısını yapmak burada bana düşüyor. Bir yandan hepinizin izlemesi için tavsiye ediyorum, bir yandan da içinizi kaplayacak kötülüğün, karamsarlığın sebebi olmak istemiyorum. Bilemiyorum, karar sizin. İzledikten sonra yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz, hepsine bakıyor olacağım. 2 yıldır her tavsiyemi "Hadi tadını çıkarın" olarak bitiriyordum fakat bu tavsiyem farklı, tadı yok.

Do-Ga-Ni - Silenced

filmine yorum yap!
Gizem O.
24 Haziran 2023
Sıkı Üye
Özgürlük, Eşitlik, Adalet yazısının arkasında dönen entrikalar ne kadar da ironik bunu gözlerimizin önüne seren bir yapım olmuş.
Mustafa
13 Mart 2023
Usta Yorumcu
Gerçekten yaşanmış olay olması beni daha da kahretti. Bir müddet etkisinden çıkamam diye düşünüyorum. Bazı sahnelerde gözümü kapattım, izleyemedim. Hassasiyeti olan kişiler kesinlikle izlemesin.
taner balcı
31 Ocak 2023
Çaylak
Kore/Japonya/Çin yapımı filmleri çok sevmeyen birisi olarak diyorum ki; vakit kaybetmeden bu filmi izleyin.
Mel
20 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
İzleyemediğim sahneler vardı. Aşırı derecede rahatsız edici bir film, bu filmi çekip o pislik insanları bütün dünyaya duyurdukları için teşekkür ediyorum ve onlar gibi insanların aramızda yaşayabiliyor olmasından utanç duyuyorum. Çok etkileyici ve sinir uçlarını yıpratıcı bir film defalarca sinirlendim.
Saliha E.
07 Nisan 2022
Sıkı Üye
Gerçek hayattan alınmış olması insanı gerçekten aşırı etkiliyor bunu yaşayan insanların olduğunu bilmek acı verici. Çocukların ve Gong Yoo'nun oyunculuğu muhteşemdi.
Seçim S.
14 Ekim 2021
Çaylak
İzledim film güzel film, fakat çok ağır gelio insana. Herkesin kaldırabileceği bir tür değil.
Emre G.
19 Eylül 2021
Çaylak
Harika bir film. Kaan'ın da dediği gibi anne-baba olanlar çok daha fazla etkilenebilir.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
O kadar sağlam bir film ki anlatamam.. Çok etkilendim, oyunculuklar çok iyi, her şey çok güzel, kesinlikle izleyin kesinlikle!
Gökhan Özkol
22 Şubat 2021
Usta Yorumcu
Bu film için ne desem bilemiyorum. İzlerken gerçekten aşırı derecede sinirlerim bozuldu... Bu filmin gerçek bir hikayeden uygulandığını biliyoruz, bir de görmediğimiz duymadığımız şeyler de var. O kadar kötü ki. Film cidden çok sağlam ama gerçekten insanı rahatsız eden bir film. İyi seyirler.
Tuanna C.
09 Şubat 2021
Sıkı Üye
Çok etkileyici bir film. Gerçek hikayeden uyarlanması beni çok üzdü. Sağlam bir film. Sonunda cidden yıkıldım diyebilirim. Mutlaka izleyin derim.
Daha fazla yorum13
kore filmleriizlenmesi gereken filmlersuç filmlerietkileyici film önerileridogani filmi konususilenced filmi konusukore filmlerisilenced filmi izlesilenced imdbdogani filmi imdb

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.