Enayi 2014 tr-TR

Enayi (2014)

(Dram)
2014
IMDB
8
11
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
8
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Mart 2018
Filmimiz, işinde iyi bir su tesisatçısının, bir binadaki çatlakları fark edip konuyu üst mercilere taşıyıp insanları kurtarmak istemesini konu alıyor. İyi kalpli adamımız, "bir şeyler yapabiliriz" umuduyla belediye başkanının kapısını çalıyor fakat işler pek de onun tahmin ettiği gibi gitmiyor... Öncelikle filmimiz biraz uzun. Bunun yanında yer yer de durağan sahne ve diyaloglara maruz kalabilirsiniz. Fakat bunları bir kenara bıraktığınızda geriye nefis bir film kalıyor. Yönetmen "Yuri Bykov", bir bina üzerinden, bürokrasinin nasıl çürüdüğünü açıkça bize gösteriyor. Birkaç noktası dışında film beni fazlasıyla tatmin etti. İyi müzikleri ve iyi oyunculukları ile "soğuk" fakat bittikten sonra düşüncelere dalacağınız derin anlamlar taşıyan bir Rus filmi izleyeceksiniz. Ha bu arada filmin adı sağda solda "Durak" diye geçiyor ne alaka anlamadım ama filmin adı "Enayi" arkadaşlar. Zaten izlediğinizde onu da anlayacaksınız. E hadi tadını çıkarın!

Enayi - The Fool

filmine yorum yap!
Mehmet G.
27 Ocak 2023
Bu film benim favori filmlerimden. Düşündürücü bir film.
Sinan Ü.
10 Ocak 2021
Çaylak
Şimdi izledim. Eski Sovyet ülkelerine (Ukrayna Gürcistan Özbekistan Kazakistan vs.) gitmiş biri olarak, film buram buram Sovyet mimarisi kokuyor. Zaten konu da bu. O eski hantal, bin kişinin bi arada yaşadığı binalardan biri adeta başrolde. Sonunu böyle tahmin etmezdi çoğu izleyen muhtemelen ama bu da ayrı bir gerçekçilik katmış. Amerikan filmi olsa bambaşka olurdu bu hikaye. Ben bayıldım. Hatta tam Kaan'a tavsiye edecektim, sitede olacağını düşünmezdim, şaşırdım.
Mehmet D.
03 Ocak 2019
"Durak" rusçada enayi demek.
the fool filmithe fool filmi konusurus filmlerithe fool filmi oyuncularıenayi filmi 2014the fool filmi izle2014 filmleri2014 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.