Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile 2019 tr-TR

Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile (2019)

(Dram - Gizem)
2019
IMDB
6.7
(20) 4 70 0 5
66
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
1s 50dk
IMDB
6.7
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Mayıs 2019

2 gün önce burada size tavsiye ettiğim Netflix filmi "El Fotografo de Mauthausen" gibi, bu film de Netflix'in bendeki yerini sağlamlaştırdı. Netflix, giderek daha derine inen hikayeler ile daha kalıcı filmlere imza atmaya başladı. Şimdi filmimiz, ünlü seri katil Ted Bundy'nin hayatını konu alıyor. 90'lı yıllarda genç kızları gülümsemesi ile kandıran ve sırf onu görmek için mahkeme salonlarına akın eden kadınlar sayesinde ünü dünyaya yayılan bu kişiyi "Zac Efron" canlandırıyor... Her ne kadar hikayeyi çat pat bilseniz de film sizi sonuna kadar peşinden sürüklemeyi başarıyor. Özellikle birkaç sahnesinde gerçekten dumur oldum diyebilirim. Uzun zamandır beklediğim bir filmdi, bu yüzden beklenti çok olunca insan daha fazla eksik yönleri görmeye başlıyor. Bu yüzden o detaylar spoiler olabileceği için yoruma yazacağım. Filmi izledikten sonra yoruma da beklerim efenim... E hadi tadını çıkarın!

Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile - Extremely Wicked Shockingly

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
kaanintavsiyesi.com
5 yıl önce
Çaylak
- Öncelikle filmdeki kurgu ve senaryo ne yazık ki azılı bir seri katili göstermiyor. Bunun yerine Ted Bundy'nin nasıl aşık olduğunu, nasıl gönül eğlendirdiğini ve zekice numaralar ile hapishanelerden ve polisten nasıl kaçtığını izledik. Fakat bu adam bir seri katil. Yani konuyu bilmeyen biri izlese, sonuna kadar adam için "Acaba suçsuz mu harbiden?" diye düşünür. Daha acımasız gösterilebilirdi. Çünkü 12 yaşındaki bir çocuğu da taciz etmiş yahu, bu katilin polisten kaçmak için bandana takıp kızlara laf atmasını izlememize gerek var mıydı? Bilemiyorum altan...

- Kafası kesilen bir kurban var. Siz o kadının ailesinden biri olsaydınız ve bu filmi izleseydiniz, ne düşünürdünüz? Şahsen bu beni çok üzerdi. Kızınızı öldüren adamın filmini yapıyorlar ve bu filmde adamdan nefret etmek yerine adama sempati beslemeye başlıyorsun. Aşık oluyor, sevdiği kadın için sürekli koşturuyor, başka kızlara kaş göz yapıyor, aklını kullanarak zekice hamleler yapıyor... Bu nasıl seri katili anlatmak diye sorarlar adama...

- Başrollerdeki Zac Efron ve Lily Collins de şahane oyunculuk çıkartmış. Yiğidi öldürüp haklarının dibini ekmekle sıyırmayalım şimdi.

- Camın buğusuna "Demir Testere" yazdığı an benim için bu filmin zirvesiydi. Yani aslında konuyu ve sonucu biliyor olmama rağmen o sahne beni yakalamayı başardı.

Buraya okuduğunuza göre filmi izlediniz. E o zaman hadi siz de yorumunuzu bırakın! SPOİLER içeriyorsa belirtin, üzerini kapatırız.

Teşekkürler!

SPOILER [GÖSTER]
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Zac Efron'un oyunculuğu beni şaşırttı, oldukça başarılıydı. Film de başarılı diyebilirim ancak bir seri katili izliyoruz ve sadece bu filmi izleyen birinde Bundy'e karşı bir sempati oluşturabilirler. Bu adamın yaptıkları oldukça insanlık dışıyken, filmde katili güzellemek yerine acımasızlığını gösterebilirlerdi. Filmin sonu ise vurucuydu ve bittikten sonra hala o sahnenin etkisinden çıkamamıştım. Filmi tavsiye ederim lakin ilk kez Ted Bundy ile alakalı bir yapım izlyeceklere ilk olarak belgesellerini izlemelerini tavsiye ederim ki bu adamın nasıl biri olduğunu daha iyi kavrayabilirler.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Beklentilerin altında bir film. Öte yandan Zac Efron oldukça iyi bir iş çıkarmış.
Pablo.Escobar
03 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Bence aşırı iyiydi film, böyle aşağılık bi herifin nasıl başka türlü film yapılabilirdi ki zaten.
Seçim S.
26 Ekim 2021
Çaylak
Ted'in hayatının insanları rahatsız eden kısmına hiç girmeden tozpembe anlatımı gibi olmuş. Film sıkmıyo evet. Farklı bir tarzı da var ama sanki biraz ted güzellemesi gibi olmuş.
Mel
16 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Filmi çok tutamadım, kaan'ın spoiler içeren yorumuna tamamen katılıyorum. Kötü adam güzellemesi yapıldığını düşünüyorum ki film de bu konuda çok eleştiri almış zaten.
Serkan B.
14 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Biyografi yönü ağır basan iyi bir film olmuş. Bir seri katilin yüz ifadesindeki rahatlığı, nasıl seri katil olabiliyorlar? sorusunun cevabı gibi bir oyunculuk.
tuuba
06 Nisan 2021
Çaylak
Ted Bundy ile alakalı her şeyi izlemiş biri olarak filmi beğendim. Sadece konuyu işleyiş tarzını (ortam, müzikler vb.) sevmedim ama izlenmeli bence, ilgi çekici bir konu.
Mmk
23 Şubat 2021
Ben çok beğendim filmi. Zac Efron'un oyunculuğu bir ara kafamı karıştırmayı başardı.
silentnotes
23 Ocak 2021
Sıkı Üye
Ted Bundy belgeselinden sonra bu film üzerine şunları söylemek istiyorum; Öncelikle filmi izlemek isteyenler mutlaka önce belgeseli izlemeliler. Ted Bundy her zaman kanımı dondurmuştur. Netflix'in vasat yapımlarının arasından sıyrılan bir film olmuş bana göre ayrıca Zac Efron müthiş bir iş çıkarmış.
Büke alayunt
13 Aralık 2020
Sıkı Üye
Yazılan kötü yorumlara pek güvenmeyin. Bence gayet güzel bir filmdi. Zac Efron çok benzemiş. Kesin izleyin derim.
Daha fazla yorum9
extremely wicked shockingly evil and vile konusuextremely wickedshockingly evil and vile ımdbted bundy filmiextremely wickedshockingly evil and vile izleextremely wickedshockingly evil and vile yorumlarextremely wickedshockingly evil and vile oyuncularızac efron filmlerilily collins filmleri2019 film tavsiyeleri2019 netflix film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.