Fair Play 2023 tr-TR

Fair Play (2023)

(Dram - Psikolojik)
2023
IMDB
6.7
15
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
1s 53dk
IMDB
6.7
BU FİLM
9.10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
07 Ekim 2023

Az önce izlediğim Netflix'in bu yeni filmi, beni gerçekten 'gerçekliği' ile sarsmayı başardı... Filmimiz, bir 'fon koruma' şirketinde çalışan ve birbirlerine deliler gibi aşık olan güzel bir kadını ve genç bir adamı merkezine alıyor. Her şey çok iyi gidiyor ve hatta adamımız bu ilişkiyi bir adım daha ileriye taşıyarak diz çöküp bir yüzük bile çıkarıyor... Fakat her şey böyle ilerlerken ikilimizden birinin iş hayatında aldığı bir terfi, çok farklı bir sürecin başlangıcı oluyor ve işte film de öylece başlıyor... Öncelikle çok gerçek bir filmdi bu. Oyunculuklar da bir o kadar hayatın içinden ve başarılı. Filmi izlerken tüm o ince ayrıntıları yakalayıp bunun bir yapım değil de gerçekten şu an dünyanın bir yerinde yaşanan gerçek bir şey olduğu hissine kapılıyorsunuz. Özel hayat ve iş dengesi, ilişkilerdeki aşamalar ve dahası... Film bu süreci çok iyi ele alıyor. İlişkiler üzerine sağlam bir şeyler izlemek isterseniz, bu film o film diyebilirim... Bu arada birkaç 18+ sahnemiz de var, uyarayım, kulağımı çınlatmayın.. Hadi tadını çıkarın!

Fair Play - Fair Play

filmine yorum yap!
Ayfer E.
13 Kasım 2023
Çaylak
Sıkmadan izlettiriyor ama ama 10 üzerinden 6 gibi.
ZEHRA G.
30 Ekim 2023
Çaylak
Ağır manipülasyon ve ego hakim. Sonu da çok iyiydi :)
Mehmet C.
17 Ekim 2023
Sıkı Üye
Gerçek çiftler için çarpıcı ve etkisi günler sürecek bir film olabilir bu. Ben çok hayatın içinden buldum. Film olarak da ortalamaydı.
Hanife U.
16 Ekim 2023
Sıkı Üye
Burada görüp izledim çok beğendim. Bi an kendimi gördüm belkide o yüzden sevdim.
Aslı B.
11 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Ben çokta beğenemedim, daha ilk başta yüzük çıkarıyor demişsin ya, midem kalktı ne biçim bir yüzük sunmaydı o, sunma da denmez ya neyse.. Yok olmamış, konu oturmamış, yarıda bırakmayı düşündüm ama sonuna kadar izledim film toparlanır mı diye. Aksine daha da dağıttılar, sonunu da beğenmedim.
SPOILER [GÖSTER]
Almila Ö.
09 Ekim 2023
Sıkı Üye
Ben çok beğendim. Sonunda netflix'te izleyecek bi şeyler çıktı. 2 başrol de başarılıydı diyebilirim.
Albert K.
08 Ekim 2023
Sıkı Üye
Filmde anlatılanların gerçek hayatta karşılığı olduğunu düşünüyorum. İlişkilerde dominant olmak isteyen tarafın, kariyer bakımından pasif kaldığı durumda sergileyebileceği tavırlar çok güzel özetlenmiş.
fair play konusufair play filmi konusufair play filmi yorumnetflix filmlerien yeni netflix filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.