Fırtına Anı 2018 tr-TR

Fırtına Anı (2018)

(Gerilim - Gizem)
2018
IMDB
7.6
(99) 4 515 0 5
489
26
İZLEDİM
SONRA İZLE
99 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
123b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
23 Mart 2019

Bu nefis film tavsiyesini aranızdan "Caner Martı" izlemem için bana göndermiş. Kendisine teşekkürler edip filme geçiyorum. Kaan'ın Tavsiyesi üyeleri, yani sizler tarafından burada en çok yorum alan "Contratiempo" filmini hatırlayın. Bir de uzun bir süre önce size buralarda tavsiye ettiğim "Frekans" filmini... İşte izleyeceğiniz bu film, bu 2 filmin karması. Üstelik yönetmeni de Contratiempo'nun yönetmeni ile aynı. Şimdi filmimiz, "uzay-zaman-solucan deliği" kavramlarını konu alıyor ve ortaya çıkan doğaüstü bir fırtına anında bir kadın, 25 yıl önceye giderek bir çocuğun hayatını kurtarıyor. İşte ne oluyorsa da bu olaydan sonra oluyor ve gizem dolu, insanı peşine takarak sürükleyen 2 saatlik beyin yakan bir film başlamış oluyor... Size tavsiyem, bu filmi çok boş kafayla izlemeniz. Aksi halde olayların gidişatını kaçırabilirsiniz. Bu da filmi sizin gözünüzde çöp yapar. Sessiz bir ortamda, telefon bildirimlerinden ve arkadaş dırdırından uzakta izlemenizi öneririm. Çünkü film bir hayli odaklanma istiyor. Tüm olayları kaçırmamalı ve sürekli takip etmelisiniz. Şöyle 2 saatlik beyin yakan, gizemli atmosferi olan nefis senaryosu ile iyi bir Netflix filmi izlemek istiyorum diyorsanız bu filmi izleyin ve sonra gelip yorumunuzu aşağıya bırakın. E hadi tadını çıkarın!

(Bizi Instagram'da da Bulun!)

Fırtına Anı - Durante la Tormenta

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Esin Y.
3 yıl önce
Tam bu filmi önerecektim ki burada zaten varmış. Gerçekten kafa yakan ve odaklanıp izlenmesi gereken bir film. Bence çok güzel ve şaşırtıcıydı. The invisible Guest filmi konu olarak değil ama detayları flashbackleri ve şaşırtmasıyla bu filme benziyor.
orkun D.
16 Ocak 2024
Bir hafta iki İspanyol yapımı film izleyerek bir üst seviyeye geçtim kendi çapımda. Kar Kardeşliği filminden sonra bu film de beni benden aldı. İyi ki izlemişim dedim. Öneriler için teşekkürler. Son 2 aydır sizin önerileriniz üzerine film seçiyorum. İyi ki de öyle yapıyorum. Teşekkürler.
lion
09 Ocak 2024
Çaylak
Bence çok saçma, biraz ileri biraz geri biraz şimdi.. sevmedim.
Kez U.
16 Aralık 2023
Çaylak
Contratiempo ve Frekans filmini izleyen biri olarak bu filmi izlemeyi hep erteliyordum. Mutlaka izleyin. Tek tavsiyem; filmi biriyle birlikte izlemeniz. Çünkü gelişen olaylar karşısında bazı şeyleri anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz.
Ozalp77
17 Ağustos 2023
Filmi soluksuz izledim. Dark benzeri bir zaman yolculuğu mevcut. Ters köşe film isteyenlerin tercihi olabilir.
Enes İ.
02 Temmuz 2023
Geçmişteki değişikliklerin geleceği nasıl etkilediği, paradoks gibi ama başarılı bir finale de bağlanan, sürükleyici, hikayesi güçlü ve marjinal olan çok lezzetli bir filmdi bu. Sakin kafa ile ayrıntıları atlamayarak kesinlikle izlenmesi gerekiyor.
Gizem O.
05 Nisan 2023
Sıkı Üye
Film güzeldi, sonlara doğru temposu arttı filmi beğendiren de sonda olayları bağlama kısmı oldu zaten. Yorumlarda ki gibi beyin yakan kısmı yoktu ters köşe de yapmadı hatta filmin ilk yarısında basit bir yapım gibi geldi ama dediğim gibi olayları çok güzel bağladı izlerken de keyif aldım.
Aslı B.
13 Mart 2023
Usta Yorumcu
Keşke daha önce izleseymişim, hep görüp pas geçerdim bu filmi. Havada kalan bir olayı yok, diğer beyin yakan filmlerdeki gibi. Anlaşılır, düz, daha yumuşak işlenmiş, çok beğendim şimdiye kadar izlemediğime üzüldüm.
Bülent K.
04 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Belki de kafam çok karıştığı için beğenemedim. Geriye dönüp baktığımda film hakkında yorum yapabilecek bir şey hatırlayamadım bile...
Evren S.
24 Ağustos 2022
Yine İspanyol yapımı bir film, yine çok iyi bir senaryo. Ciddi bir prodüksiyon olmadan, hatta sadece çok çok iyi bir hikayeyi güzel bir senaryo ile birleştirince ortaya şahane bir film çıkmış.
Kemal A.
10 Temmuz 2022
Müstehcen kısımlar olmasa tavsiye edebileceğim şahane bir film olurdu. Konusu çok iyi işlenmiş ve gerçekten sakin kafa ile izlemek gerekiyor.
Daha fazla yorum88
netflix filmlerinetflix film önerileriiyi netflix filmlerinetflix film tavsiyelerioriol paulo filmlerimirage filmmirage filmi konusufırtına anı fragmanfırtına anı filmi konusufırtına anı 2018fırtına anı filmi izlemirage filmi izlemirage filmi 2018beyin yakan filmlerbeyin yakan film önerileriispanyol filmleriispanyol filmi önerileri2018 filmleridurante la tormenta filmidurante la tormenta filmi konusudurante la tormenta 2018

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.