Fotoğraftaki Kız 2022 tr-TR

Fotoğraftaki Kız (2022)

(Dram - Suç)
2022
IMDB
7.2
(5) 4 27 0 5
26
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
09 Temmuz 2022

Filmimiz, otoyolda ölmek üzere bulunan bir kadının kim olduğunun araştırılmasından sonra ortaya çıkan dram dolu bir hikayeyi konu alıyor... Kadın yaralı bir halde bulununca yetkililer bunu ona kimin yaptığını da bulmaya çalışıyor ve birbirine bağlı tüyler ürpertici bir sürü olay ile karşılaşıyorlar... Öncelikle izleyende duygusalar etkiler bırakmayı başaran başarılı bir suç belgesel filmi bu. Gerçek, acımasız ve izleyene 'ne hayatlar var..' diye düşündürtmeyi başarıyor. Netflix bu suç dosyalarını nefis bir şekilde işliyor. Daha önce size de tavsiye ettiğim yine Netflix imzası taşıyan şu film de hala aklımdan çıkmıyor. Bu yapım da izlerken beni peşinden sürüklemeyi başardı. Üstelik tüm bunların gerçek olduğunu bilmek de her aşamada beni bu dünya hakkında daha da karamsarlığa itti... Gerçek bir şeyler görmek istiyorsanız bu yapıma bir şans verin derim... Hadi iyi seyirler!

Fotoğraftaki Kız - Girl in the Picture

filmine yorum yap!
Hacer Ö.
11 Ocak 2023
Sıkı Üye
Beğenmedim ama bunun sebebi benim sanırım... Belgesel türü filmleri çok sevemiyorum. Her türlü izlerim ama bana göre değil. İlk 10 dk sabredebildim sonra hemen "sonra izle"ye kaydettiğim filmlerden açıp devam ettim... Öyle yani, tercih sizin.
Gizem O.
18 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Yarım kalmış ve sırlarla dolu hayat. Olayları en başa sardıkça insan sinirlenmeden edemiyor bir o kadar da hüzünlü. Etkileyici...
Mustafa
13 Ağustos 2022
Usta Yorumcu
Benzeri olan The family Next Door’dan daha fazla etkileyicydi. Yüreğimin kaldırmayacağını bile bile izledim mahvoldum… Netfilx, belgesellerde gerçekten çok iyi işler çıkarıyor.
Sude B.
13 Temmuz 2022
Çaylak
Film güzel ama bi an isim ve kişilerden kaynaklı konu karışıklığı oldu ama sonuna doğru toparladı her şeyi ve noktayı koydu. Şeytan aramızda geziyor. Bu tür olayları izledikçe dünyaya çocuk getirmek istemiyorum.
Berk Ö.
13 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Netflix bu tür kriminal dosyaları çok iyi işliyor. Keşke bu konuya daha fazla bütçe ayırsa... Film izlenir.
gir in the picture konusugir in the picture gerçek migir in the picture film konusugir in the picture netflix konusufotoğraftaki kız konusufotoğraftaki kız filmi konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.