Gattaca 1997 tr-TR

Gattaca (1997)

(Gerilim - Dram)
1997
IMDB
7.8
(14) 4 80 0 5
75
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
9.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
21 Ocak 2018
Filmimiz, insanların kanından kimliğinin ayrıştırılıp sınıflandırılabildiği, çok da ütopik olmayan bir gelecekte geçiyor. İlk izlediğimde tekrar tekrar 97 yapımı olmasına şaşırmıştım, siz de göreceksiniz, filmimiz sanki 3-4 yıl önce yapılmış gibi. Su gibi sade ve kusursuz bir film izleyeceksiniz. Ayrımcılığın, baskının ve genetik mühendisliğin hadsafhada yaşandığı bir dünya. Doğacak çocukların hayatlarının bile seçilebilir olduğu bir sistem... Kurgu, senaryo ve oyunculuklar da müthiş tabi. Mekan tasarımları, yer seçimlerine değinmiyorum bile... Hadi tadını çıkarın!

Gattaca - Gattaca

filmine yorum yap!
Saliha E.
23 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Daha hızlı ilerleyecek sanıyordum sonuçta bilim kurgu filmi, beklediğimin aksine yavaş ilerledi ama yine de güzeldi.
Mustafa
27 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Birazcık gerilimi vardı onun dışında aşırı ağır ilerleyen sıkıcı bir filmdi. Bu sıkıcı filmi yapmak için ne kadar uğraştınız? Vermek istediğiniz mesaj ne arkadaş.. Biraz aşk biraz da genetik üstünlüğe göre insanların sınıflandırıldığı bir dünya…
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Yıllar sonra bile her izlendiğinde aynı keyfi veren nadir yapıtlardan biri. Kesinlikle kendinize bir iyilik yapıp bu filmi seyretmelisiniz.
Mel
05 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Toplumdaki mükemmellik hastalığına ne güzel değinilmiş. İnsanların istenilen kalıplara uymak zorunda olmasının korkunçluğu harika bir şekilde işlenmiş. Bu şartlarda büyüyüp, genetiği diğerleri kadar iyi olmadığı için; "Hedefimden ne kadar uzak olduğumdan hiç bu kadar emin olmamıştım, bunu tam hedefimin yanındayken anladım." sözleriyle çok güzel açıklıyor.
Serkan B.
04 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Sinemada seyredeli yıllar oldu, şaka gibi... Keyifle izlenebilecek ve malum 2 iyi oyuncu ile kurgu-bilim yapıtları içerisinde hatrı sayılır yer tutar ve yüksek miktarda dram ihtiva eder.
Alpay E.
01 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Ara ara sıkıcı gelse de içerdiği güzel mesajlar ve konusu ile izlenebilir bir bilim kurgu filmi.
Hayri S.
29 Mart 2021
Sıkı Üye
90'lı yıllarda çekilmiş olması açısından çok başarılı bir film. 2000'li yıllarda doğan arkadaşlar için biraz sıkıcı olabilir :)
Beyza D.
12 Mart 2021
Harika bir film. O zamanın teknolojisine göre baya ileriyi düşünmüşler. Görsel efektler zayıf ancak film sürükleyici. 90'lı yıllarda sinema çok gelişmişti, şimdilerde bile anca o dönemdeki filmlerin tekrarlarını çekiyorlar... Bilim kurgu seviyorsanız izlemeniz gereken bir film :)
Emre G.
20 Şubat 2021
Çaylak
Harika. Mutlaka izleyin. Gerçekten etkileyici. Bu tür seviyorsanız başucu filminiz olacak. O film bu film derim...
saygielci
05 Eylül 2020
Çaylak
Hani bir film çıkar, izlersiniz, mükemmeldir, herkese anlatmak istersiniz ama kimsenin haberi yoktur ya. İşte o film bu film :)
97 yapımı ama konu işleyişi ve izlenilebilirliği yeni model bir film gibi.. İzleyin, izlettirin.. :)
Daha fazla yorum4

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.