Geçen Yaz 2021 tr-TR

Geçen Yaz (2021)

(Dram - Romantik)
2021
IMDB
6.5
(13) 3 38 0 5
28
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
1s 41dk
IMDB
6.5
BU FİLM
13b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
13 Temmuz 2021

Filmimiz; 16 yaşındaki bir gencin, cep telefonlarının, sosyal medyanın olmadığı bir 90'lar yazında yaşadığı süreçleri konu alıyor. Tatilini ailesiyle Bodrum'da geçirirken gönlünü ablasının arkadaşına kaptıran gencimiz, yavaş yavaş kendini bu aşkına daha yakın bulurken bir yandan da önüne çıkan bazı olaylar onun karakter değişimine de sebep oluyor... Ben filmi gerçekten beğendim. "Keşke hep böyle filmler yapsak" bile dedim. Zerrin Özer'in "O Yaz" şarkısının film versiyonu gibi düşünün. O heycanlı yaz aşkları, sahilde buluşulan arkadaşlar, bahçedeki masaya konan buz gibi karpuz tabağı ve dahası... Film tüm bunları aşırı gerçekçi bir şekilde aktarmayı başarıyor. Tüm bunların yanında da alttan alttan ilerleyen bir gerilim bile hissediyoruz. Film hakkında şurada daha kapsamlı bir şeyler yazdım, oraya da göz atabilirsiniz. Yorumlarınızı çok merak ediyorum, aşağıya bırakın. Hadi tadını çıkarın! 

Geçen Yaz - Last Summer

filmine yorum yap!
beren K.
11 Temmuz 2023
Çaylak
Yaz akşamlarını özleten gençlik filmi. İzlerken eğlendim, bence bu filmler öyle aman aman hayatımıza bir şeyler katacak filmlerden değil. Fakat güzel vakit geçirmek için ideal.
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Filmi aşırı iyi bulamadım açıkçası hatta biraz sabır ederek izledim. Filmde sevdiğim tek şey başrol oyuncusu çocuğun konuşmaları ve tavırları oldu sadece.
Mehmet C.
18 Kasım 2021
Sıkı Üye
O yılların dokusunu ilmek ilmek işlemişler. Zamanda geriye gitmek isteyenler izlesin derim.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Bir ergen erkeğin düşünceleri tadında bir film olmuş. Aşırı boş vaktiniz varsa, değerlendirmek için izleyebilirsiniz.
Esra K.
08 Ekim 2021
Çaylak
Tam eğlenceli, vakit geçirmelik bir yaz filmi olmuş. Arkadaş ortamı ile izlemelik.
Canan S.
03 Eylül 2021
Çaylak
Beğenmeyenler bu filmi nasıl bir beklentiyle izlemişler anlamıyorum. Sonuçta film bir “yaz aşkı” dönem ve gençlik filmi, gayet de vermek istediği duyguyu seyirciye ulaştıran, o dönemin havasını yaşatan, biraz duygusal, samimi ve keyifli bir filmdi bana göre. İzleme niyetindeyseniz her an bir olay olacakmış beklentisiyle değil de sakin güzel manzaralı bir yerde kahvenizi yudumlar gibi izleyin, tıpkı öyle kafa dağıtmalık bir film.
Gökçen Y.
31 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Sevemedim, basit ve amaçsızdı, benim için tam bir zaman kaybı oldu.
ayten Y.
13 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Tatlı bir film. Tam hafta sonu tadında ve kafa dinlemelik. Amerikan gençlik filmlerinin daha az çılgın ve tanıdık versiyonu gibi. Bence kafanızı dağıtmak için filme bir şans verin.
Aşkın K.
09 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Bence bir şans verin. Klasik senaryosuna rağmen hiç sıkmadan ilgiyle izlettirdi. Dönem iyi yansıtılmış, başroldeki oğlanın oyunculuğu ve müzikler çok iyiydi. Son zamanlarda bir iki absürt sahne dışında izlediğim en keyifli Türk filmiydi. Notu 6.5
Hypatia
06 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Vakit kaybı diyenleri keşke dinleseydim. Amacı yok, başrol uyumu yok, yan roller de yetersiz kalmış. Neden kendini ispatlamış, başarılı yönetmen, yapımcı veya oyuncu ayrımı yapıp film izlemek gerektiğini bu tarz yapımlardan sonra daha net anlıyorum.
Daha fazla yorum3
geçen yaz filmi konusugeçen yaz konusugeçen yaz filmi yorumlarıgeçen yaz yorumnetflix film önerilerinetflix filmleri 2021

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.