Memoir of a Murderer 2017 tr-TR

Memoir of a Murderer (2017)

(Gerilim - Dram)
2017
IMDB
6.9
(13) 4 55 0 5
51
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
IMDB
6.9
BU FİLM
17b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Ocak 2018
Tadını kaçıracağını düşündüğüm için bu filmin konusu hakkında size pek detay vermeyeceğim. Sadece Şener Şen'in nefis Kabadayı filmini hatırlayın. İşte bu filmimizdeki adamımız da aynı dertten muzdarip, yani Alzheimer. Anlık kasılmalar ile bazen birkaç dakika önce ne yaptığını bile unutuyor. Bu da beyin yakan olaylara sebep oluyor tabi. Ayrıca film, sonuna kadar size "Katil kim?" sorusunu da sorduruyor. Tabi cevapsız da bırakmıyor. Süresinin biraz uzun olması dışında Güney Kore sinemasının nefis örneklerinden biri bu film benim için. Cinayetler, gizemler ve dahası sizi bekliyor. Hadi tadını çıkarın!

Memoir of a Murderer - Memoir of a Murderer

filmine yorum yap!
Kaan A.
10 Ocak 2024
Sıkı Üye
G. Kore sineması başka bir boyutta. Gerçektende güzel bir filmdi. Bir de 2003 yapımı "Memories of Murder" varki yine bir cinayeti konu alması ve başarılı bir yapım olması konusunda bu filmle yarışır.
Gokhankozan
22 Ocak 2023
Sıkı Üye
Türünün en iyi filmlerinden. Gerçekçi, kasvetli ve merak uyandırıcı. Polisiye film severlerin mutlaka izlemesi gerekiyor.
dwaekki W.
20 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Film biraz yavaş ilerlese de çok merak ettirdi ve sonuna kadar akıp gitti. Oyunculuklar da süperdi, kesinlikle izleyin bence.
Mustafa
28 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Alzheimer'lı bir seri katil filmi zaten konu olarak muhteşemken başroldeki amcamızın oyunculuğu da filmi bambaşka bir yere taşımış. Filmin içinde sürekli emin olamadığınız bir şeyler oluyor ve başroldeki adamla birlikte doğruyu bulmaya çalışıyorsunuz. Zamanınızı ayırın ve sakin bir şekilde izleyin.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Çok çok iyi bi film, izleyiciyi şüpheye düşürüyor. Koreli abiler bu işi çözmüşler, imdb puanına ve kötü yorumlara bakmadan izleyin, tabi kore filmlerini seviyorsanız.
sibel A.
03 Mayıs 2022
Konusu birbirinin aynı filmlerden sıkılanlar için iyi bir alternatif bence... İzlenir.
Gökçen Y.
05 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Bugüne kadar burada aldığım tavsiyeyle izleyip de pişman olduğum bir film yok diyordum ta ki bu filmi izleyene kadar. Hiç sevemedim zor bitirdim. Ben bir daha kore filmi izlemesem iyi olacak :)
Gökhan Özkol
15 Eylül 2020
Usta Yorumcu
En başta filmin ismini çok beğendim, kitap ismi gibi olmuş. Baştan sona akıcı şekilde ilerleyen, seyirciyi çeken bir yapım olmuş. İyi seyirler.
Yigittheripper
20 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Güney Kore sinemasının ispanyol sinemasına benzeme çabasının en güzel örneğidir bu film. Beyin yakar merak uyandırır gayet güzel filmdir, diğer önerilerim "El Cuerpo", "Fractured", "Cotratiempo" (Hepsi sitede var)
mujdat D.
01 Nisan 2020
Çaylak
Filmin sonunda ekrana birkaç dakika boş boş bakacaksınız. Fena beyin yakar! Sonuna kadar sabır :)
Daha fazla yorum3

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.