Gizli Sayılar 2016 tr-TR

Gizli Sayılar (2016)

(Dram - Tarihi)
2016
IMDB
7.8
(8) 4 79 0 5
78
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
21 Ocak 2018
Öncelikle filmimiz gerçek olaylardan esinlenmiş bir film. ''Sen siyahsın ben beyaz'' ayrımcılığının zirvede olduğu yıllarda Nasa'da görev yapan 3 siyahi kadınımız var. Rusya uzaya insanlı denemeler yapmaya başlayınca Nasa üzerinde ''Hadi biz de yapmalıyız!'' baskısı artıyor ve bu 3 başarılı kadınımız tam da bu baskının merkezinde yer alıyor. Irk ayrımcılığı, bunun yanında kadın-erkek ayrımcılığı derken bu 3 kadın, tüm bunları bir şekilde alt edip ülkesi için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Onlar çabaladıkça, siz filme daha sıkı sıkı tutunuyorsunuz. Gerçeklerin tokat gibi yüzümüze vurulduğu, sayıların, zeka dolu fikirlerin havada uçuştuğu, kıyafetleriyle mekanlarıyla o dönemi başarılı bir şekilde yansıtan nefis bir film izleyeceksiniz. Üstelik hem de baştan sona sıkılmadan. Hadi şimdi bu güzel filmin tadını çıkarın!

Gizli Sayılar - Hidden Figures

filmine yorum yap!
ZEYNEP G.
11 Haziran 2023
İnsana yaşadığı hayatı sorgulatan ama aynı zamanda hayattan kopartıp içine çeken de bi film. Zaman ayırdığınıza pişman olucağınızı düşünmüyorum açıkcası.
Gizem O.
13 Ekim 2022
Sıkı Üye
Filmin atmosferi insanı çekiyor. Irkçılığı ve kadının gücünü etkileyici bir şekilde anlatmış.
Rabia I.
18 Mayıs 2022
Çaylak
O kadar güzel bir film ki yaşanan ayrımcılığı çok güzel gözler önüne seriyor. Yer yer durağan olsa da çok güzel bir tempoyla ve güzel bir sırıtışla izledim.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Muhteşem bir biyografi. Filmi seyretmeden önce Katherine G. Johnson hakkında hiçbir bilgim yoktu. Daha sonra hayatını araştırmak için hatrı sayılır bir vaktimi gönüllü bir şekilde ayırdım. Bu muhteşem kadınla tanışmak için geç kalmaktan oldukça utandım. Kesinlikle bu dehanın hayatından ilham almak için bir an önce seyretmelisiniz.
Mustafa K.
05 Mayıs 2021
Çaylak
Irkçılığı anlatan güzel bir yapım.
Melis_z
31 Temmuz 2020
Çaylak
Gerçekten çok iyiydi. Bayıldığım bir sahne var ki defalarca kez izledim .Tereddüte düşmeyin, izleyin :)
Arşivci
28 Mart 2020
Sıkı Üye
Bu filmi beğendiyseniz "The Help" filmini de mutlaka izleyin. ayrıca bu filme şapka çıkartıyorum, izleyin.
Aytek S.
28 Ağustos 2019
Usta Yorumcu
çok güzeldi. amerika'nın süper güç olma konusuna pek girilmeden, kadının azmini, zekasını ve sabrını ince ince işlemişler. zaten hep derim dünya değişecekse bunu kadınlar yapacak...

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.