Hayatımın Yazı 2013 tr-TR

Hayatımın Yazı (2013)

(Dram - Komedi - Gençlik)
2013
IMDB
7.3
(3) 4 21 0 5
20
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
8.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
17 Ocak 2021

Aranızdan Nursena Uzel'in gönderdiği tavsiye sonucu izlediğim bu film, hafta sonu izlenecek bir yaz filmi. Filmimiz, kendini 'ezik' hisseden bir ergenin yazlık için ailesiyle geldiği yeni bir yerde yaşadıklarını konu alıyor. Gencimiz bir taraftan ailevi sıkıntılarla bunalıma girmişken bir yandan da dış dünya tarafından kendisine pek sıcak bakılmadığını düşünüyor ve tam da bu yüzden filmin ilk yarısında kendisinden pek bir şeyler duyamıyoruz... Çünkü aşırı çekingen ve utangaç... İşte film de bize bu gencin kabuk değiştirme çabasını anlatıyor. Hani şöyle bir yaz yeni bir yere gidersiniz, orada maceralar yaşar yeni aşklar, yeni arkadaşlar edinir sonra da büyük zorluklarla veda etmek zorunda kalırsınız ya, işte bu film bende bu hissi bıraktı. Komedi ve dram tam dozundaydı diyebilirim. Fakat şu uyarıyı da yapmadan geçmek istemiyorum; 'Steve Carell' bu filmde güldürmüyor... Şöyle hafta sonu bir şeyler izlemek isteyenlerdenseniz bu filme de bir şans verin derim... Yorumunuzu da aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Hayatımın Yazı - The Way Way Back

filmine yorum yap!
E.N.A.
06 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Dünyanın her yerinde ne Pam gibiler ne de Trent gibiler bitiyor. Tatlı bir hafta sonu filmi. İçerdiği unsurlar nedeniyle ailecek izlenecek bir film olduğunu düşünmüyorum. En azından 14 yaş altı çocuklar ile.
Aşkın K.
23 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Arada kaldım. Aslında ailecek izlenecek mesajları olan eğlenceli bir film. Ama kurgu aynı düzeyde değil. İlk 40 dakika aynen çocuk gibi, sonra bir dakikada her şey çözülüyor. Sonunu da çabuk paketlemişler. Film için çok iyi diyeceğim tek şey Sam Rockwell olur. Adam oyuncu. Steve Carrell yerine ben de oynasam, fark etmezdi o derece. Notu 6
Nihat Ü.
22 Ocak 2021
Sıkı Üye
Bu film çıkalı 8 yıl olmuş insan hayret ediyor :) Tam pazar günü izlenecek film. İnsana izlerken kendi ergenliğini düşündürtüyor. İyi film.
the way way back konusuthe way way back film yorumhayatımın yazı filmigençlik filmiergen filmleriyaz filmi önerilerihafta sonu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.