Hush 2016 tr-TR

Hush (2016)

(Gerilim - Korku)
2016
IMDB
6.6
(36) 4 165 0 5
151
14
İZLEDİM
SONRA İZLE
36 Yorum
1s 27dk
IMDB
6.6
BU FİLM
25b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
14 Kasım 2019

Bu filmi aranızdan, adaşım "Kaan Avan" ve "Ceren Uğurlu" izlemem için bana göndermiş. Kendilerine teşekkürler ediyor ve ilk gönderenin profilini yukarıya sabitleyip filme geçiyorum. Filmimiz, sağır bir kadının, ormanın derinliklerindeki tek başına yaşadığı evinde yaşadıklarını konu alıyor. Bir yazar olan başrolümüz yeni kitabını yazmaya çalışırken birden tehlike kapısına dayanıyor ve sessiz dünyası alt üst oluyor... Öncelikle 1 saat 20 dakika gibi kısa bir süreye sahip olan bir gerilim filmi izleyeceksiniz. Benim size tavsiyem, bu filmi gece ve tek başınıza izlemeniz. Çünkü bu tür hayatta kalma filmlerinde yanınızdakiler sürekli olarak "Ee orada neden onu yapmadı da bunu yaptı?" gibi anlamsız sorgulamalara girecek ve sizin de dikkatinizi dağıtacaktır. Bu yüzden mümkün oldukça tek film izleyin derim. Özellikle böyle gerilim filmlerini... Hayatta kalma konulu filmlerde 2 şey arıyorum; 1- Temposu yerinde mi? Beni sonuna kadar sürüklemeyi başardı mı? 2- Bana "Ben olsam ne yapardım?" diye düşündürüyor mu... Ve bu filmde bu 2 soruma da cevap bulabildim. Darısı başınıza... Yorumunuzu mutlaka aşağıya bırakın, e hadi tadını çıkarın!

Hush - Hush

filmine yorum yap!
Aslı B.
18 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Bu filmi izledim ama gerilim filmi sevmeme rağmen, beni içine almadı. Klişe, klişe, klişe..
Aslı Ç.
14 Ocak 2024
Çaylak
Gerilmedim, açıkçası konu var mi sorguladım resmen.
Şeyma B.
29 Nisan 2023
Karakter bence güzel yansıtmış gerilimi, hoşuma gitti ve kesinlikle gerildim. Şimdi evdeki tüm kapıları pencereleri kilitlemeye gidiyorum iyi seyirler.
Umur E.
11 Mart 2023
Usta Yorumcu
Gerilim türünde izleyebileceğiniz ve beğenebileceğiniz, fena olmayan bir film.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Aslında baktığınız zaman konusu çok basit gibi dursa da karakterin durumu yüzünden gerilimi 1'den 5'e çıkartan bir film. İzlemenizi öneririm.
Alperen
28 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Gerilim etiketinin hakkını veren bir yapım olmuş. Neredeyse filmin her dakikası kendimi karakterimizin yerine koydum ve şimdi ben olsam napardım diye düşündüm.
Yasel
18 Ekim 2022
Çaylak
Konusu bilindik, diğer filmlere benziyor ama tadında gerilimiyle ben beğendim.
sarekra
07 Eylül 2022
Çaylak
Gerilim türünde aklıma gelip önerdiğim ilk filmlerden, tavsiye ederim.
Mustafa
27 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Konu klişe fakat sonuna kadar soluksuz izledim. Gerilim filmi izlemek istiyorsanız, fazla da bir beklentiniz yoksa hiç düşünmeden izleyin.
Daphne
07 Eylül 2021
Sıkı Üye
Nasıl bitti anlamadım. Oturduğum yerde hadi şunu yap şöyle yap diye gerildim. Gerilmek istiyorsanız güzel film, sıkmıyor.
Daha fazla yorum26
gerilim filmi önerilerigerilim filmi tavsiyelerihush filmi oyuncularıhush filmi izlehush imdbhush filmi konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.