İçgüdü 1999 tr-TR

İçgüdü (1999)

(Gerilim - Gizem)
1999
IMDB
6.6
17
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
6.6
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Aralık 2020

Filmimiz, akıl hastaları üzerine yoğunlaşan işinde iyi bir psikoloğu ve Goriller üzerine araştırma yaparken birden cinayet nedeniyle hapse atılan bir bilim insanını konu alıyor. Psikoloğumuz, hapse atılan bu ilginç adamın içinde bulunduğu durumu anlamaya çalışıyor ve film de bu süreç üzerinden ilerleyip bize bazı gizemleri adım adım anlatıyor... Açıkcası bitirdikten sonra "Şimdiye kadar nasıl izlememişim?" diye yakındığım bir film oldu bu. Anthony Hopkins öyle iyi bir oyuncu ki, hiç konuşmadan oynasa, mimiklerinden satırlarca cümleyi okuyabilirsiniz... Eğer 2 saatiniz varsa, ve ayakları yere sağlam basan bir şeyler izlemek istiyorsanız bu filme bir şans verin derim. Ardından da olumlu veya olumsuz yorumunuzu aşağıya bırakmayı unutmayın... E hadi tadını çıkarın! 

İçgüdü - Instict

filmine yorum yap!
Hazal C.
17 Aralık 2020
Sıkı Üye
Oyunculuklar, o döneme göre çok başarılı olan çekimler hepsi iyi de çok sakin geldi bana bilemiyorum. Biri film istediğinde tavsiye eder miyim? Galiba etmezdim.
Çetin K.
05 Aralık 2020
Çaylak
Sadece Hopkins'in oyunculuğu için izeyecekseniz izleyin derim. Onun haricinde filmden alabileceğiniz pek fazla bir şey yok. Şimdi fanatikler bu yorumumu eleştirebilir ancak "içgüdü" tanımı altında sadece aile koruma güdüsü oldukça sığ bir şekilde işlenmiş. Aksiyon zaten yok, duygusal bile sayılmaz. Bu film için ne desem bilemem ama imdb 6.6 bu film için biraz fazla gibi sanki.
Nihat Ü.
05 Aralık 2020
Sıkı Üye
Hopkins'in 'Two Popes' filmindeki rolüne 'Adam ne iyi oynamış' diyenler bu filmi hiç izlememiş olanlar... İzleyin de oyunculuk görün. Ah Haluk Bilginer, seni neden bu kadar ünlü yapamadık? Oysa hiçbir eksiğin de yoktu :/
Canan S.
04 Aralık 2020
Çaylak
İzlediğim en anlamlı ve etkileyici filmlerden biri. Hayata dair çok önemli mesajları var içinde. Filmin girişinde de "suggested by the novel 'ishmael' by daniel quinn" yazar. Kitabı da okumuş biri olarak bu filme, ishmael'in farklı bir dünyaya uyarlanmış hali diyebilirim. Ve Hopkins'in muhteşem oyunculuğu da tüm bunların yanında kesinlikle izlenmeye değer.
Umut Ö.
03 Aralık 2020
Sıkı Üye
Yıllar önce izlemiştim, ben bile unutmuştum bu filmi. Güzel film tavsiye ederim.
ınstict konusuınstict yorumınstict filmi konusuınstict filmi yorumiçgüdü filmi konusugizem filmlerigizem filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.