İyi Katiller Sevgilim 2021 tr-TR

İyi Katiller Sevgilim (2021)

(Komedi - Suç)
2021
IMDB
6.9
(14) 4 30 0 5
26
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
1s 44dk
IMDB
6.9
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
25 Ekim 2021

Bu filmi aranızdan Murat, "Aşkın Küçükşehir" ve "Yüksel Palabıyık" izlemem için göndermiş. Hepsine teşekkür ediyor, ilk gönderinin profilini sabitliyor ve hemen konumuza geçiyorum... Öncelikle çok farklı bir İskandinav kara komedisi izleyeceksiniz. Filmimiz, zamanla birbirinden biraz soğumuş olan bir çiftin bir hafta sonu gittikleri dağ evinde yaşadıklarını konu alıyor... Şimdi ben filmin konusundan böyle bahsedince aşklı-meşkli duygusal bir şeyler izleyeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü tükenmiş bir aile draması olarak başlayan film öyle bir kabuk değiştiriyor ki birden kendinizi hem eğlenceli, hem vurdulu kırdılı hem de sürprizli bir şeylerin ortasında buluyorsunuz... İşin özü; Pek çok kişi sevmeyecek olsa da absürt komedi konulu bu film beni yakalamayı başardı. Ayrıca Norveççe "Kötü Günde" anlamına gelen "i onde dager" ismini nasıl böyle bir isme çevirmişiz o da farklı bir konu tabi... Bu arada filmimiz +18 sahneler barındırıyor, uyarayım... Yorumunuzu çok merak ediyorum, aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın! 

İyi Katiller Sevgilim - I Onde Dager

filmine yorum yap!
darly D.
14 Haziran 2023
Çaylak
İzlemenizi tavsiye ederim, pişman olmazsınız. Gayet eğlenceli, zaman öldürmelik tatlı bir filmdi.
Ayfer Y.
08 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Film aşırı kanlı sahneleri saymazsak çok keyifli ve komikti. Gayet keyifle izlediğim bir film oldu. :)
Bülent K.
04 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Bir filmde sürekli şaşırtan sahneler görebilmek çok güzel bir duygu. Kanlı sahnelerden hoşlanmayanlar için pek iç açıcı olmasa da konusu ve işlenişi bakımından bence güzeldi. Tavsiye edilir.
sekivanc
12 Ağustos 2022
Çaylak
İskandinav yapımlarını hep merak ediyorum ve norveççe dinlemeyi çok seviyorum. Bir filmi iyi yapan faktörlerden biri bu olamaz elbette ama bu, filmi daha rahat izlememi sağladı. Biraz Fargo'ya, biraz da No Country for Old Men'e benzettim. Kahkahalarla gülerken aniden ciddileştiğim oldu ki bence bunlar bu filmi iyi kılıyor. İzleyeceğim film için en azından 5-10 dakika araştırma yaparım onu izlemeye karar verdiysem. Bunu rastgele, hiç üzerinde düşünmeden açtım. Yalnızca birkaç dakika süren araştırmamda ise korku-gerilim gördüm ve ilk yarım saatte sürekli neyle karşılaşacağımı düşünüp kaygılandım, korku gerilimden pek hoşlanmam çünkü ama devamında gerçekten çok eğlendim! Herkese hitap etmeyebilir, ama ben çok sevdim.
Akif Feyzioğlu
01 Mart 2022
Sıkı Üye
Hem aksiyon hem komedi hem de eğlence. Tabi biraz kan var ama yine de güzeldi.
Yağız Şimşek
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Kişiden kişiye değişecek olsa da bu film beni pek yakalayamadı. Bana biraz fazla absürt geldi ama dediğim gibi zevklere göre de değişebilir.
kadir A.
31 Aralık 2021
Film izlerken yönetmenin kan sahnelerini Quentin Tarantino edasıyla çektiğini anlıyorsunuz, güzel bir kara mizah filmi bence, çok beklenti içinde olunmazsa sürükleyici ve güzel bir film.
Miraç I.
14 Aralık 2021
Usta Yorumcu
Güzel bir kara mizah var fakat inanılmaz kanlı sahneler de var, bir bölümde gülerken bir bölümde tiksinerek ekrana baktıran bir filmdi.
Defne P.
12 Kasım 2021
Çaylak
Bazı sahnelerde noluyo ya dedim. Değişik bi filmdi ama kötü anlamda değil :)
Pelin P.
02 Kasım 2021
Film güzeldi ama ben bazı yerlerini hızlandırarak izledim.
Daha fazla yorum4
iyi katiller sevgilim konusuiyi katiller sevgilim filmi konusuiyi katiller sevgilim yorumiyi katiller sevgilim yorumlari onde dager filmii onde dager konusuabsürt komedi filmlerikomedi filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.