Joy 2015 tr-TR

Joy (2015)

(Dram)
2015
IMDB
6.6
(5) 4 59 0 5
04 Mayıs 2019
Burnumun dibinde duran fakat yıllardır hiç göremediğim bu filmi aranızdan "Züleyha Bozacı" sitedeki "Tavsiyeni Gönder" köşemizden bana göndermiş. Kendisine teşekkürler ediyor ve konumuza geçiyorum. Öncelikle filmimiz, gerçek bir hikayeyi konu alıyor. Hayal gücü geniş, icat bulma konusunda zeki bir kadın, hayat koşturmacası ve sürekli "Yapamazsın" diyen aile bireyleri ile mücadele ediyor ve bir şeyler başarmak istiyor. İcat ettiği bir temizlik aleti de onun bu yoldaki amacı oluyor ve kapı kapı gezip ürününe yatırımcı arıyor. İşte filmimiz de bu şahane süreci konu alıyor ve gaza getiren bir başarı öyküsü izliyoruz... Film biraz durgun ilerliyor. Özellikle ilk yarısında biraz yavaş akan ve farklı konulara uzanan bir film izleyeceksiniz, bu sizi biraz sıkacaktır. Fakat tam da o anda bu dediklerimi hatırlayıp devam edin, film bittiğinde içinizdeki "girişimci" uyanacak ve bir şeyler yapmanız için sizi dürtecek... Filmin benim için tek eksi yönü fazla uzun olmasıydı. Bunun haricinde bu film her kadının ve her girişimcinin "izlenecek filmler" listesinde olmalı diyebilirim. Hadi tadını çıkarın!

Joy - Joy

filmine yorum yap!
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Girişimci kadınların ilham alması gereken bir yapım. Jennifer Lawrence yine rolünün hakkını çok güzel veriyor.
Hypatia
26 Ocak 2021
Sıkı Üye
Şartlar ne kadar zor olsa da, bazen sıfırdan başlamak gerekse de cesur kadınlar hayatın seyrini değiştirebiliyor. Film başarılı ve birbiri ile uyumlu oyuncu kadrosuyla aktarıyor bu düşünceyi. İzleyen birçok kişiye heyecan, umut ve biraz da harekete geçme gücü aşılayacaktır.
Zeynep E.
01 Aralık 2020
Çaylak
Biraz yavaş akan bir filmdi, özellikle giriş kısmı çok yavaştı. Olaylara giriş aşamasından çok finali daha uzun görmek isterdim. Oyunculuklar ve verilmek istenen mesaj gayet iyi olduğu için izlemenizi tavsiye ederim.
eowyn
12 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Güzel ve ilham verici bir filmdi tam aileyle izlemelik.
Miraç I.
02 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Başarılı bir filmdi. Sıkıldım mı? Hayır. İzlediğim için mutlu olduğum filmlerden biriydi.
bradley cooper filmlerijennifer lawrence filmlerijoy filmijoy konusujoy filmi yorumlarıjoy filmi izlegaza getiren filmlergirişimci filmlerigirişimciler için film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.