Jüpiter Macerası 2013 tr-TR

Jüpiter Macerası (2013)

(Bilim Kurgu - Gizem)
2013
IMDB
6.3
12
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
1s 37dk
IMDB
6.3
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
18 Temmuz 2019

Öncelikle itiraf etmeliyim ki, izleme listemde daha önce birkaç kez görmezden gelmiştim bu filmi. Fakat bugün kendisine bir şans vermek istedim ve hop! İşte burada size tavsiye ediyorum... Filmimiz, Jüpiter'in uydusu olan Europa'ya insanlığın yaptığı yolculuğu konu alıyor. İnsanoğlunun gideceği en uzak mesafe olacak olan bu yolculukta 6 astronot, aylar sürecek olan bir yolculuğa çıkıyor. Film de bu yolculuğu ve bu yolculukta yaşananları işliyor... Bu bilim kurgu filmi, izlediğiniz diğer bilim kurgulardan biraz farklı. Öncelikle düşük bütçeli ve küçük fakat etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Filme yer yer sessizlik, dinginlik ve sakinlik hakim. Hatta ilk çeyreğinde bir belgesel tadı bile alabilirsiniz. Film beni şaşırtmayı başardı. Bu kadar sonunu merak ettirerek ilerleyeceğine ihtimal vermiyordum fakat yakama yapıştı ve beni sonuna kadar kendine çekmeyi başardı. Eğer "Uzay" konulu filmleri seviyorsanız bu 1 buçuk saatlik filme mutlaka şans verin derim. Fakat şöyle gösterişli bir bilim kurgu arıyorsanız üzülerek söylemek isterim ki aradığınız film bu değil. Bütçesi düşük, bilim kurgusu yüksek, kendi kulvarında sürükleyici bir film izleyeceksiniz. Yorumunuzu mutlaka aşağıya bırakın. E hadi tadını çıkarın!

Jüpiter Macerası - Europa Report

filmine yorum yap!
Eren T.
05 Mayıs 2022
Çaylak
Sürükleyiciydi, belgesel tadında güzeldi ancak sonu biraz kötü ve üzücüydü, ortalama olarak tavsiye ederim. 6/10
serkan ö.
23 Ocak 2022
Çaylak
Bence güzel bir filmdi. Sonu evet tahmin edilebilir ancak bir şekilde sürükleyiciydi. Düşük bütçe ile çekildiğini unutmamak gerekiyor.
Nwdim D.
29 Aralık 2021
Belki de gelecekte insanlığa ev sahibi olacak ve şu an canlı yaşam ihtimalinin en yüksek olduğu Europa uydusu ile alakalı daha etkileyici bir film çekilebilirdi sanki..
Genel İzleyici
27 Aralık 2021
Çaylak
Kaan tavsiye ettiyse kesin güzeldir dedim ama 2000'lere yakışmayan bir film olmuş. 80-90'larda çekilmiş olsa o zamanın şartlarına göre güzel kurgulanmış derdim. Sonuna kadar sıkılarak izledim. Sürekli bilim kurgu filmleri izlediğim için çıtayı da yükseltmiş olabilirim. Sözde uzman ekip diye uzaya gidiyorlar ama çok amatör kararlar alıyorlar. Örneğin, merkezle bağlantın kesildiyse, göreve devam edersin ama sınırları zorlamazsın. Burada buz ince diyor, hala üzerine gidiyor. Düşsem beni kim kurtaracak diye düşünme yok. Bi de ışığını kapatıyor. Başına bir şey gelirse kimse bulamasın :)
SPOILER [GÖSTER]
Axinel
07 Mart 2021
Sıkı Üye
Yaniiiii... Benim gibi uzaya ilginiz varsa olumsuz yanlarını görmezden gelebilirsiniz ama değilseniz belgesel tadında olması biraz size farklı hissettirebilir. Yine de izlenebilir bir film.
donduran ö.
30 Eylül 2019
Sıkı Üye
Görsel olarak güzel de belgesel tarzında çekilmesi biraz şey olmuş.
Jiyan K.
22 Temmuz 2019
Çaylak
Ben çok beğenmiştim, keşif-bilim kurgu seviyorsanız izleyin. Farklı bir havaya sokuyor insanı.
jüpiter macerası konusujüpiter macerası izlejüpiter macerası oyuncularıjüpiter macerası yorumlareuropa report konusueuropa report oyunculareuropa report izleuzay filmleriuzay konulu film önerilerien iyi uzay filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.