Kanatlarını Aç 2019 tr-TR

Kanatlarını Aç (2019)

(Aksiyon - Macera)
2019
IMDB
7.3
(6) 5 23 0 5
23
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
11 Eylül 2020

Ailecek izleyebileceğiniz, nefis doğa manzaraları ile dolu ve bolca hayvan sevgisi içeren çiçek gibi bir Fransız filmi getirdim size... Filmimiz, vahşi kazların türlerinin devam edebilmesi için onlara yeni bir uçma rotası öğretmeye kararlı bir adamı ve oğlunu konu alıyor. Annesiyle şehirde kalan, akıllı telefon ve internete düşkün gencimizin yolu kırsaldaki babasının evine düşüyor ve işte o andan sonra işler çok farklı bir hal alıyor... Öncelikle içinde hayvanların olduğu, bol doğa manzaralı, çiçek gibi filmlere ilginiz varsa bir hafta sonu şöyle koltuğunuza kurulup bu filmi izleyin derim. Tabi Fransız filmi olmasının etkisinden olacak filmin bazı yerlerinde gerekli sıcaklığı yakalayamıyorsunuz ama bence bu, filmi kötü yapan bir etken değil. Seyir keyfi yüksek, biraz da çılgın bir macera izleyeceksiniz. Ayrıca aylar önce hazırladığım ve şu ana kadar 120 binden fazla kişinin göz attığı şu ailece izlenecek filmler listemize de bir göz atın derim. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Kanatlarını Aç - Spread Your Wings

filmine yorum yap!
Ertuğrul U.
04 Eylül 2023
Sıkı Üye
Valla ne yalan söyleyeyim bu kadar iyi olmasını beklemiyordum, beklentimin üstünde çıktı izlemenizi tavsiye ederim.
Bahar M.
10 Haziran 2022
Çaylak
Ailecek film izlemek isteyenler için tavsiye edilir. Konusu çok güzel, özellikle hayvan sevgisinin işlenişi filmi daha güzel bir hale getirmiş.
eraycoskun
10 Mart 2021
Usta Yorumcu
Film beklentimin üstünde çıktı. Ben beğendim, tam hafta sonu ailecek oturup izlemelik.
Nihat Ü.
05 Aralık 2020
Sıkı Üye
Fransız filmi olmasının bir soğukluğu var fakat bu keyifli bir hafta sonu filmi olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Rahat kafayla izlemelik bir filmdi. Beyninizi yormuyor, derinlere daldırmıyor sadece iyi bir seyir keyfi sunuyor. Şans verilmeli.
Freedom Krueger
16 Kasım 2020
Sıkı Üye
Gönül rahatlığıyla ailecek izlenebilecek bir film. Aile bağları ve ergen bir çocuğun kendine görev edindiği bir şeyi gerçekleştirmenin peşinde yaşadığı maceraları anlatıyor. Sonlara doğru epey duygusallaşıyor diyebiliriz.
Almila Ö.
06 Ekim 2020
Sıkı Üye
Çok sevdim çok güzeldi. İçinde hayvan olan filmlere bayılıyorum :)
spread your wings konususpread your wings izlespread your wings filmi yorumspread your wings filmi konusuailece izlenecek filmleraile filmlerihayvan filmleribaba oğul filmleriaile filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.