Karanlık Sır 2017 tr-TR

Karanlık Sır (2017)

(Gerilim - Dram)
2017
IMDB
6.6
(119) 4 433 0 5
393
40
İZLEDİM
SONRA İZLE
119 Yorum
IMDB
6.6
BU FİLM
130b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
26 Şubat 2018

Müthiş müthiş müthiş! Son zamanlarda beni en çok etkilemeyi başaran filmi getirdim size... Şimdi filmimiz, kırsal bir bölgedeki büyük bir evde birlikte yaşayan 4 kardeşi konu alıyor. Fakat bu kardeşlerimizin bir sırrı var. Birbirlerinden koparılmamaları için annelerinin ölümünü herkesten saklamak zorundalar. Üstelik bu da yetmezmiş gibi yaşadıkları evde bir de şeytani bir varlık kol geziyor... Bakın hiç abartmıyorum, son zamanlarda beni en çok şaşırtan ve etkileyen film bu oldu. Taş gibi bir senaryo, nefis sahneler ve iyi oyunculuklar... Filmi o kadar beğendim ki bu film tavsiye platformunu kurmamış olsaydım muhtemelen film önerisi istenen her ortamda göğsümü gere gere bu filmi tavsiye ediyor olurdum...Yorumunuzu çok merak ediyorum aşağıya bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

(Bizi Instagram'da da Bulun!)

Karanlık Sır - Marrowbone

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Ozan K.
3 yıl önce
Sıkı Üye
İzlerken pür dikkat odaklandım. Film, seyirciyi içine çekmeyi başarıyor. Hele ki final sahneleri gerçekten çok muazzamdı. Bir filmden böyle her türlü tat almayı sevenlerdenseniz kesinlikle izleyin.
Esin İ.
23 Ocak 2024
En etkileyici ve unutamayacağım film sıralamasına kesinlikle girebilecek muazzam bir yapım. Finalde göz yaşlarınıza hakim olmak mümkün değil. Çevremdeki çoğu kişiye de tavsiye ettim. Kesinlikle izleyin.
ADAM B.
14 Ocak 2024
Kaan'ın tavsiyesine yakışmayacak bir filmdi bence, sadece zaman kaybı...
Recep Ç.
12 Eylül 2023
Sıkı Üye
İyiydi. Çok ilginç senaryosu var. Sonu asla tahmin edilemezdi. Böyle bir senaryoda elbet hesap hataları yapılıyor. Örneğin; kasabaya götürüp sattığı çörekleri kim yapıyordu. Ama izlenir bence.
SPOILER [GÖSTER]
Aslı B.
11 Eylül 2023
Usta Yorumcu
Çok film izleyen birini pek etkilemeyebilir. Konusu daha çok aile dramı üzerine. Klişe olaylar var. Tereddüt ediyordum izlemekte, hatta birkaç kez açıp biraz izleyip, sıkılıp, kapatmışlığım var. Bugün izleyip bitirdim. Çok aşırı beğendim diyemem ama vakit kaybı veya çöp de değil. Oyunculuklar iyi, kendini kurtaran bir film. %50 izleyin, %50 izlemeyin derim yani kararı siz verin.
beren K.
12 Temmuz 2023
Çaylak
Mükemmeldi.. Asla unutamayacağım bir filmdi. Kesinlikle izleyin, kötü yorum varsa sakın aldanmayın.
anyone
11 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Off abi, film ilk başlarda o kadar da güzel gelmese de o sonlara doğru neydi ya öyle.. oyunculuklar efsaneydi. Konusu da etkileyici türdendi. Ben beğendim :)
Pilli B.
24 Haziran 2023
Çaylak
Nasıl diyim.. Orta düzey bir gerilim filmi beklerken o kadar duygu yüklü bir filmle karşılaştım ki filmi iki defa farklı zamanlarda durdurmak zorunda kaldım çünkü kardeşlik bağlarının bende bıraktığı duyguyu sorguladım. Kardeşlik ne de güzel şey.. Sonundaysa ağladım ve emin olun 'hadi yaa..' diyeceğiniz bir sona doğru sizi acı acı sürüklüyor..
whitel0tuss
15 Haziran 2023
1 saat izledim, ne anlattığını anlamadım. Zaman kaybı.
aminoasit
08 Ocak 2023
Çaylak
Çok yavaş başlıyor ilk yarısı çok sıkıcı ve bu türe göre baya bayat geliyor... Karar sizin.
Hacer Ö.
27 Kasım 2022
Sıkı Üye
Çok güzel senaryo ve çok güzel oyunculuk... Benim gibi klişe filmlerden sıkıldıysanız izleyin, ben çok beğendim. Zaman kaybı diyenler, gitsin Arka Sokaklar izlesin derim. İyi seyirler.
Daha fazla yorum108
marrowbone filmi 20172017 marrowbone filmi konusumarrowbone filmi izlekaranlık sır filmi konusukaranlık sır filmi konusu 20172017 filmleri2017 film önerilerietkileyici filmlerbeyin yakan filmlerbeyin yakan film önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.