Karanlık Sular 2019 tr-TR

Karanlık Sular (2019)

(Dram - Biyografi)
2019
IMDB
7.6
(2) 4 26 0 5
24
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
2s 6dk
IMDB
7.6
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
24 Ocak 2020

Bu filmi "Kenan Buğdaycı" izlemem için göndermiş. Teşekkürler ediyor ve profiline göz atmanız için yukarıya sabitliyorum. Öncelikle 2 saatlik ve yer yer durgun bir film izleyeceksiniz. Konusuna hiç geçmeden bunu söylüyorum ki, zamanı kısıtlı olanlar bu filmi "Sonra İzle" sekmesine atıp, süresi daha kısa tavsiyelere geçsinler... Şimdi filmimiz, dünyanın en büyük şirketlerinden birinin insan sağlığını tehdit eden şeyler ürettiğini iddia eden bir avukatın verdiği mücadeleyi konu alıyor. Bir bölgede, insanlar ve hayvanlar çeşitli hastalıklarla boğuşmaya başlayınca, azimli avukatımız bu işin üstüne gidiyor ve boyundan büyük engeller ile karşı karşıya kalıyor... Başta da söylediğim gibi film, konusu gereği biraz durgun ilerliyor fakat bu sıkıcı bir durgunluk değil. Aksine, sizi peşinden sürüklemeyi de başarıyor. Eğer şöyle iyi oyunculuklar ve günümüz dünyasına ait, gerçek, etkileyici bir şeyler izlemek istiyorsanız 2 saatinizi bu film ile değerlendirin derim... Üye girişi yaparak filmi izleyebilir ve yorumunuzu da aşağıya bırakabilirsiniz. Hadi tadını çıkarın!

Karanlık Sular - Dark Waters

filmine yorum yap!
Bnrak
05 Ağustos 2020
Çaylak
Film boyunca sistemle savaşı izliyoruz esasında ve o sistem içinde Rob Bilott'ın çaresizliği ve boğulmasını tabii ki. O çaresizlik hissini izleyiciye iyi yansıttıklarını ve hissettirebildiklerini düşünüyorum. Ayrıca filmin oldukça soğuk bir atmosferi de var, haberiniz ola.
rıdvan K.
07 Şubat 2020
Sıkı Üye
Çevre hukuku ve emperyalizm üzerine bir film. Durağan. Gerçek olması ayrı bir güzellik ama filmin bir şey kattığı yok. C8, teflonun zararları... Vakit kaybı.
dark waters konusudark waters yorumlardark waters izlekaranlık sular 2019dark waters 2019hukuk filmleridava filmleriavukat filmleri2019 film önerileri2020 filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.