Kimi 2022 tr-TR

Kimi (2022)

(Gerilim - Suç)
2022
IMDB
6.4
(9) 4 27 0 5
26
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
27 Nisan 2022

Filmimiz, "Agorafobi" yani bizdeki adıyla "İnsanlar üstüme üstüme geliyor!" korkusu olan genç bir yazılımcının COVID Pandemisi sürecinde eve kapanıp işine odaklandığı sırada yaşadıklarını konu alıyor. Genç kız ses ile komut verilebilen yeni bir girişim üzerinde çalışırken rast geldiği bir olay, onun evde tek başına yaşadığı hayatının çok farklı bir hal almasına neden oluyor... Öncelikle film, günümüz güncel konuları olan pandemi, sosyal medya ve veri hırsızlığı gibi pek çok konuya bir selam çakıyor. Her yerde "gerilim" etiketiyle yayınlanan bu filmi ben sizlere "Gerileyim" kategorimizde tavsiye etmek istemedim çünkü film beni germedi... Film çok yavaş başlıyor, sonradan hızlanıyor ve bu sefer de fazla hızlanıyor diyebilirim. Fakat tüm bunların sonunda şöyle hem güncel, hem içinde teknolojinin yer aldığı ve hem de sadece 1 saat 20 dakika gibi kısa bir süresi bulunan bir film izlemek isteyenler için gayet ilgi çekici bir yapım olduğunu da söyleyebilirim. "Farklı" bir şeyler izlemek isteyenler bir şans versin derim... Ha bu arada filmde +18 bir kısım da var, onu da söylemiş olayım. E hadi tadını çıkarın! 

Kimi - Kimi

filmine yorum yap!
Bülent K.
13 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Çerezlik tadında güzel bir filmdi. Evlerimiz, hayatımız akıllandıkça mahremiyetimiz kalmıyor aslında ama yine de vazgeçmiyoruz işte. Kolaylığın dayanılmaz çekiciliği zannımca. Film orta kalite zevkli bir film...
sarekra
07 Eylül 2022
Çaylak
Mutlaka izlenmeli diyemem ama sardı, izlerken sıkılmazsınız.
Erdi O.
02 Eylül 2022
Çaylak
Efsane değil ama izlenir.. başarılı oyunculuk.. güzel işleyiş, akıcılık.
Yağız Şimşek
03 Ağustos 2022
Sıkı Üye
Öncelikle; mükemmel oyunculukla başlamak istiyorum. Zoe Kravitz... Normalde bu kadının oyunculuğunu kötü bulmasam da öyle çok beğendiğim bir oyunculuğunu gördüğümü de söyleyemeyeceğim. Bu filme kadar. Kadın bu filmde resmen karakteri yaşamış, muazzam bir oyunculuk sergilemiş. Filme geri dönersek de kendini izlettiren, sürükleyici bir yapımdı. Sondaki aksiyon sahneleri de bir o kadar güzeldi ama yine de dört dörtlük bir film değil. Neden değil? Çünkü sonu havada kalmış. Mesela Angela sonradan gidip görüntüleri polise verdi mi? Verdiyse verdikten sonra kötü karakterlerimize sonradan ne oldu? Bunların hiçbir cevabını bulamıyoruz filmin sonunda. Sadece Angela'nın artık korkusunu yendiğini görüyoruz, o kadar. Keşke filmi bir yirmi bilemedin yirmi beş dakika daha uzatsaydınız da bu soruların cevabını da öğrenmiş olsaydık.

DÜZENLEME: Arkadaşlar bu filme yaptığım ilk yorum için hepinizden özür diliyorum çünkü yorumum yanlış. Şimdi olay şu: Filmin sonun da bir dört beş saniyelik kısımda kötü adamımızın tutuklandığı gözüküyor ama ben bunu muhtemelen cips yediğim için kaçırıyorum. Bu da ilk yorumumdaki sonu havada kalmış kısmını yanlış yapıyor. Yine de sonu biraz daha etkileyici olabilirdi tabi ki ama artık bu film tavsiye isteyenlere ilk sıralarda önereceğim filmlerden olacak. İlk yanlış yorumum için tekrar herkesten özür diliyorum.
SPOILER [GÖSTER]
widight
24 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Daha önce bu tür adlarla çıkan saçma aksiyon filmlerine kıyasla daha çarpıcı, daha güzel bir filmdi, izlenir. Tavsiye ederim.
Serkan B.
05 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Kimi de kim? acaba diye soracaksınız mutlaka, o sebeple bu merakı depreştirmek, hatta derinlemesine didiklemek için bu filmi izleyin derim :)
Helinn
05 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Oldukça başarılı buldum. Puanından ötürü biraz tereddütte kaldım açıkçası ama izlediğime değdi.
Banu S.
28 Nisan 2022
Ben de sevdim filmi, Zoe Kravitz var diye dikkatimi çekmişti başta ama akıcı bir film sıkmadan izletiyor yorumuna katılıyorum. Puanım 7.
Mert A.
28 Nisan 2022
Sıkı Üye
Çok iyi bi film değil. Ama sıkmadan kendini de izletiyor. Sonlarındaki aksiyonu sevdim. Arkadaşlarıma tavsiye eder miyim? Muhtemelen bi bakın derim. Puanım: 6,3
kimi filmi konusukimi film konusukimi film yorumkimi filmi 2022kimi filmi yorumlar2022 film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.