Kimlik 2003 tr-TR

Kimlik (2003)

(Gerilim - Gizem)
2003
IMDB
7.3
(30) 4 206 0 5
196
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
30 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
31 Ocak 2018
Yağmurun aralıksız devam ettiği bir gecede yolların kapanmasıyla bir otelde mahsur kalmış birbirinden alakasız bir grup insanı düşünün. Sonra da bu insanların teker teker öldüğünü. Fakat nasıl? İşte film size tam anlamıyla sonuna kadar bu soruyu sordurtmayı başarıyor. Sürekli bir ''Katil kim?'' kim havası... İzlerken sürekli ipuçları arayacağınız müthiş bir psikoloji-gerilim filmi. Korku bile denebilir fakat sonuna kadar yaşattığı gerilimin benim için tarifi yok. Psikolojik olarak beni oldukça etkilemeyi başardı, darısı sizin başınıza. Hadi tadını çıkarın!

Kimlik - İdentity

filmine yorum yap!
Alperen
15 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Öncelikle filmin atmosferi gerçekten çok etkileyiciydi. Olayları çözmeye çalışırken oluşan gizem ortamı ve gerilim dozunun hiç düşmemesi filmi aşırı sürükleyici kılmış öyle ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Sadece bunlarla da kalmayıp ters köşe içinde ters köşe yapmasıyla bu sitedeki en beğendiğim filmlerden biri oldu. Son olarak bazı arkadaşlar finalini saçma bulmuş ancak ben tam anlamıyla anlamadıklarını düşünüyorum.
Albert K.
29 Ekim 2023
Çaylak
Ambiyans zaten efsane, konu da bir o kadar güzel. Filmi bitirdikten sonra çözemediğim kısımlar oldu, bunları da yabancı forumlarda araştırarak yanıtlarını bulduğumda daha da etkilendim. Bu şekilde kompleks filmlerin hastasıyız.
Saliha E.
11 Eylül 2023
Sıkı Üye
Ters köşe bir filmdi, ispanyol sinemasından alınma dense şaşırmazdım, beğendim.
Recep Ç.
24 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Katili tahmin etmek zordu çünkü cinayetten sonra katilin cesetleri o şekilde ortadan kaldırması mantıken ve fiziken mümkün değil. Senaryo güzeldi fakat filmin sonunda katilin belli olmasıyla film berbat oldu. Bu yüzden saçmalık maalesef.
SPOILER [GÖSTER]
beren K.
10 Temmuz 2023
Çaylak
Ben sonunu tahmin ettim ama genel olarak ters köşe bi filmdi.
Gizem O.
10 Nisan 2023
Sıkı Üye
Eski filmleri izlemekten genelde kendimi geri çekerim, izlediğim zaman da çoğunlukla beğenirim bu da o filmlerden oldu. Spoiler yemeden izleyin derim.
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Filmin ilk 15 dakikasını çok tereddütlü izledim ve gerçekten önyargılı davrandım. Eski filmlere şans versem de hep bir acaba derim ama bunu kesinlikle izleyin! yıllardır listemdeydi keşke daha önce izleseymişim.
Caner C.
04 Haziran 2022
Çaylak
Gerilim ve heyecan biraz yetersizdi. Katili tahmin etmeye çalışmak güzeldi. Ama dikkatli ve iyi bir izleyici bir yerden sonra tahmin etmeyi bırakır.
pporshiaa
05 Mayıs 2022
Film tek kelime ile mükemmel! Bu siteden izlediğim hiçbir gerilim filminden pişman olmadım, bu filmi de kesinlikle öneririm.
Helinn
02 Mayıs 2022
Sıkı Üye
OFFFFF O NEYDİ? Tam anlamıyla ön görülemeyen bir senaryo ve müthiş bir kurgu, müthiş bir ters köşe filmi!
Daha fazla yorum20

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.