Kızıldeniz Operasyonu 2018 tr-TR

Kızıldeniz Operasyonu (2018)

(Dram - Savaş)
2018
IMDB
7.1
14
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
34b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
25 Temmuz 2018
Size uzun zamandır izlediğim en iyi, en doyurucu savaş filmi tavsiyesini getirdim. Filmimiz, Çin deniz kuvvetlerinin katıldığı bir operasyonu konu alıyor. Amaç rehin kalanları kurtarmakken birden işler değişiyor ve bombaların patladığı, vızır vızır kurşunların geçip parmakların, kolların koptuğu bir hayatta kalma savaşına dönüşüyor... İzleyeceğiniz bu film tamı tamına 70 milyon $ bütçe ile çekilmiş. Yani ben epeydir bu kadar kaliteli savaş sahneleri izlemediğimi fark ettim. Fakat tek sorun var o da filmin 2 saatlik bir uzunluğa sahip olması. O yüzden şöyle savaş filmine açsanız size ilaç gibi gelecek hatta tıka basa da doyuracaktır. Görsel efektler, uçaklar, silahlar, tanklar, bombalar, drone'lar falan derken epey paraya kıymışlar. Çin, ordusunun gücünü sinemada da göstermek için varını yoğunu bu filme sermiş diyebilirim. Ayrıca izleyeceğiniz bu film, yıllar sonra Çin'de haftalarca listenin 1. sırasında kalan ilk Çin filmi olma özelliğini de taşıyor. Sanıyorum ki önümüzdeki günlerde daha çok iyi Çin filmi izleyeceğiz. Film benden koca bir artıyı kaptı. E hadi tadını çıkarın!

Kızıldeniz Operasyonu - Operation Red Sea

filmine yorum yap!
Muhibbi A.
16 Ocak 2022
Berbat. Bir film çekeceksiniz bari doğru düzgün bir senaryo yazın. Çok büyük vakit kaybı. Senaryonun berbatlığının, filmin kopuk kopukluğunun yanında bir de bu ne şimdi? ''Çok yaşa Amerika''dan sonra ''Çok Yaşa Çin Halk Cumhuriyeti'' mi?
We_Ga
02 Ocak 2020
çok güzel filim, izlemenizi tavsiye ederim.
Murat I.
25 Ekim 2018
Çaylak
Filmi beğen butonuna bastım ama bence filmi iki şekilde ele almak lazım. Bir ayrılan bütçe ile iddiası oranında ne verdiği, 2 - saf hali ile yani bir beklentiye girmeden yada x faktörleri dikkate almadan filmin ne verdiği. Çekik gözlü abilerimiz ABD yapımı filmlere nazire yapmış ve bol bol milliyetçi mesaj vermiş ki bu gayet normal ancak tamam savaş filmi çekicez, amerikalılardan daha iyi yapacaz diye de sürekli çatışma, ateş etme sahnesi kullanılmazki. Mesela Er raynı kurtarmak filmi örnek olarak verecek olursak, içinde bir hikayeyi barındıran ve bunu film içinde büyüten bir, dramatize eden ve o yönünü savaş sahneleri ile harmanlayan bir yapımdı. - SPOİLER - Bu filmde ise başlarda sadece aksiyon sahnelerine gerekçe olarak kullanılmış bir giriş hikayesi var. Ondan sonrası arada kopuk kopuk ilgi ve alaka ile ilerleyen bir film. Bu kadar eleştiriyi dev bütçeli ve pazarlaması yüksek olması nedeni ile yaptım. O yüzden biraz acımasızca olabilir. Bunun dışında filmi salt olarak ele alacak olursak, efektleri güzel bir savaş filmi izleyeceğinizi, hikayesine göre film süresinin uzun olduğunu ancak boş zamanlarda izlenebilecek bir film olduğunu söyleyebilirim. 6,5/10
Ezgi B.
22 Ağustos 2018
Çaylak
Dev bir savaş filmi gerçekten. İzledikçe filme ayrılan bütçenin de büyüklüğünü kavrıyorsunuz. Çin gerçekten bu işi kıvırmış :)
Harun Ü.
16 Ağustos 2018
Kızıl denizde bi Çin eksikti. tam oldu :D
operation red sea filmi2018 filmleri2018 film önerilerioperation red sea filmi konusukızıldeniz operasyonu filmifilm önerilerifilm tavsiyelerisavaş filmlerisavaş filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.