Kumsal 2000 tr-TR

Kumsal (2000)

(Gerilim - Dram)
2000
IMDB
6.6
(3) 4 49 0 5
40
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
IMDB
6.6
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Kasım 2017
Size, hemen valizi toplatıp turkuaz okyanuslara bilet almak için gaza getiren nefis bir gençlik filmi getirdim. ''Gençlik'' dedim diye o saçma senaryolu vasat filmler gelmesin hemen aklınıza, bu farklı.. 2000 yapımı bu filmi izlemeyi hep ertelemiştim. Nedendir bilmem ama sanki izleyince Dicaprio zihnimde bu film ile kötü bir oyuncu gibi kalacak diye endişe ettim sanırım. Bu arada evet filmimizin başrolü bebek yüzü ve dağınık saçı ile henüz toy Dicaprio'muz.. Aslında Dicaprio'yu duyunca bile birkaçınız hemen gitti filme biliyorum ama ben kalanlar için devam edeyim. Çünkü üzerine konuşmak istediğim birçok köşesi var filmin. Öncelikle bir maceracımız var Amerikalardan Taylandlara geliyor ve amacı gayet net bir şekilde keşifler yapıyor, geziyor yeni deneyimler yaşamak istiyor. Fakat kaldığı hostelde yan odadaki biri ona bembeyaz kumlu cennet gibi bir sahilin olduğundan bahsediyor ve bir harita veriyor. Genç maceracımız Dicaprio ise bu hayali mi gerçek mi olduğunu bilmediği adaya doğru yola çıkıyor. Sonrası ise insanı oturduğu yerden heyecanlandıran bir maceraya dönüşüyor. Film sizi bir süre bu gizli cennetin olup olmadığını sorgulatsa da, sonrasında size ödülünüzü veriyor. Yer yer eğlenceli sahneler ile sizi kendisine çekse de ilginçtir filmimiz ikinci yarısında biraz travmatik konulara giriyor. O ilk yarısındaki özgür, aşk, tatil, gençlik havasından çok daha psikolojik bir atmosfere bürünüyor. Fakat sonuç olarak benim için nefis bir filmdi. Dicaprio'nun nefis çıraklık zamanı oyunculuğu ve filmin muazzam hikayesi beni tatmin etmeye yetti de arttı bile. Bu sefer epey uzun yazdım, hala okuyanlar varsa onlarla ölüme bile giderim... Hadi tadını çıkarın!

Kumsal - The Beach

filmine yorum yap!
Henry Chinaski
27 Aralık 2021
Çaylak
Herkese selam.. Öncelikle Kaan arkadaşımıza bu kadar güzel bir site yaptığı için çok teşekkürler.. Bu flmi kaç kere izlediğimi artık hatırlamıyorum.. Benim için bir filmden çok öte bir şey.. Belki de hayat tarzıma yakın olduğu içindir.. İçinde çok şey barındırıyor.. Leonardo'nun en iyi filmi benim için.. Hala seyretmeyen var ise çok şanslı.. Müzikler, ambians, ortam harika.. Abartısız bir macera ruhu ve ''Aşk'' daha ne olsun :)
ilayda B.
29 Ağustos 2020
Çaylak
Sevdim mi sevmedim mi çözemedim, değişik bir filmdi. Ama genç Dicaprio için izlenir tabii..
destalyad
09 Ağustos 2020
Sıkı Üye
İlginç bir havası var gençlik desen değil, aksiyon desen değil, vasat desen değil, güzel desen değil... Bu filmde herkes kendi aradığı cevabı bulabilir.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.