Kurye 2020 tr-TR

Kurye (2020)

(Dram - Biyografi)
2020
IMDB
7
12
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
1s 51dk
IMDB
7
BU FİLM
9.1b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
17 Haziran 2022

Öncelikle filmimiz, gerçek kişi ve yaşanmış olayları işliyor. Soğuk Savaş dönemi sırasında yaşananları konu alan film, ABD ve İngiltere'nin istihbarat teşkilatları olan CIA ve MI6 desteğiyle kendini birden savaşın ortasında bulan kendi halindeki başarılı bir iş insanının yaşadıklarını konu alıyor. Büyük bir Füze krizini önleyebilmek için Sovyetler'den istihbarat toplayan adamımız kendini bir yol ayrımında buluyor ve film de böylece gerilimi 1 tık arttırarak ilerliyor... Başrollerinde yer alan Sherlock'umuz Benedict Cumberbatch ve benim yer yer Yılmaz Erdoğan'a benzettiğim Merab Ninidze ile bu kasvetli casusluk filmi benden geçer not almayı başardı. Özellikle bu türü sevenlerdenseniz ve şöyle uçmalı kaçmalı değil de ayakları yere daha sağlam basan, gerçek, yaşanmış bir şeyler izlemek istiyorsanız bu tavsiyeme bir şans verin derim. Yorumunuzu da aşağıya bırakmayı unutmayın tabi, hadi tadını çıkarın! 

Kurye - The Courier

filmine yorum yap!
Berk Ö.
13 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Aşağıdaki yoruma katılmıyor ama kendisine saygı duyuyorum. Film kesinlikle 'vakit kaybı' değil. Gerçek bir konuyu işleyen iyi bir film. Bence şans vermelisiniz.
Ayhan B.
18 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Beğenmedim. Böyle filmlere vakit harcamayın derim, film zevkinizi körertmekten başka bir şey değil pek bu.
kurye filmikurye filmi konusukurye filmi yorumlarthe courier konusuthe courier yorumthe courier filmi konusucasusluk filmlericasusluk filmi önerilerisoğuk savaş filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.