Muhbir 2019 tr-TR

Muhbir (2019)

(Suç - Polisiye)
2019
IMDB
6.6
(9) 3 28 0 5
22
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
1s 57dk
IMDB
6.6
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
31 Mayıs 2020

Bu filmi aranızdan "Umut Özkan" ve "Merve Nur" izlemem için göndermiş. İkisine de teşekkürler ediyor ve konumuza geçmek istiyorum. Filmimiz, eski bir özel kuvvetler ajanı olan bir adamın, çökertmek için girdiği bir uyuşturucu çetesini ve sonrasında yaşadıklarını konu alıyor. Ailesi için her şeyi yapmaya hazır olan adamımız elinden geleni yapıp, tüm gizlilik ile suçluların içinde kanıt peşinde koşarken birden kendini hapishanede buluyor ve bol gerilimli ve yer yer vurdulu kırdılı bir macera böylece başlamış oluyor... Öncelikle her ne kadar çok bilindik, klişe bir konuymuş gibi dursa da, film bunu aşmış diyebilirim. Hem oyuncu kadrosu, hem de yer yer göreceğiniz sahneler gerçekten çok başarılı. Sadece filmin ilk çeyreği biraz durağan, sabredip o kısmı başarıyla geçerseniz sizi güzel bir şeylerin beklediğini söyleyebilirim. Şöyle suç dünyasını konu alan, yarısının hapishanede geçtiği, izleyeni beklentisinden daha çok germeyi başaran iyi bir film izlemek isterseniz bu filme bir şans verin derim. Diğer hapishane konulu film tavsiyelerim için de buraya tıklayabilirsiniz. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Muhbir - The Informer

filmine yorum yap!
Sema Y.
12 Haziran 2023
Ben pek beğenemedim. Durağan bir ilerleyişi var, bende herhangi bir heyecan hissini uyandırmadı.
ongun B.
28 Aralık 2020
Çaylak
Basit kurgulu bir film, beni çok etkilemedi. Beklentimin baya altında kaldı, Leonardo'nun yalanlar üstüne filmi gibi bir şey bekledim. Beklentiyi çok üstte tutmadan izlemelisiniz.
Ownercan
09 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Bu adam daha kaliteli filmlerde oynayabilir. Böyle filmler için vaktini harcamamalı. Örneğin John Wick için Keanu Reeves yerine bu adam daha çok yakışırdı bence..
Ferhat A.
22 Haziran 2020
Çaylak
Filmi izlemeye başladığınızda detaylara (telefondaki arayanlar telefona nasıl kayıtlı, başroldekilerin konumu vb.) dikkat edin. Filmin içinde klasik FBI ve NVPD çatışmasına da değiniliyor. Tavsiye ediyorum...
Murat I.
13 Haziran 2020
Çaylak
Açıkcası ben çok etkilenmedim. İzlenmez demiyorum ama böyle çok etkileyici de değildi.
rıdvan K.
06 Haziran 2020
Sıkı Üye
Bu kategori için güzel film. Tavsiyemdir.
Barış C.
02 Haziran 2020
Gerçekten etkileyici ve güzel bir filmdi. Son ana kadar sizi sürekli izlemeniz için dimdik tutuyor resmen. Gerek gerçekçiliği, gerek konusu gerçekten çok iyi.
Umut Ö.
01 Haziran 2020
Sıkı Üye
Film en başından durağan sahnelerde dahi tansiyonu yukarıda tutmayı başarıyor. Yok dur ben karakter tanıtayım vs yok, direk mevzuya giriyor. Sıkıldığımı hatırlamıyorum.
Elirothfunboy
31 Mayıs 2020
Çaylak
Film gerçekten sonlara doğru yüreğinizi ağzınıza getiriyor tavsiye ederim gerçekten ve çok iyi bir tavsiye Kaan.
the ınformer konusuthe ınformer oyuncularthe ınformer yorumthe ınformer izlemuhbir konusu 2019muhbir filmi konususuç filmlerihapishane filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.