Ölüm Çığlığı 2007 tr-TR

Ölüm Çığlığı (2007)

(Gerilim - Gizem)
2007
IMDB
7.5
(13) 4 87 0 5
75
12
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
IMDB
7.5
BU FİLM
21b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
24 Şubat 2018
Filmimiz, bir sunucu ve kameramanın, itfaiyecileri konu alan bir TV programı yapmak için, bir ihbar üzerine itfaiyeciler ile birlikte gittiği olayda yaşananları konu alıyor. Filmin tamamı kameramanın elindeki standart bir kamera ile çekiliyor ve aslında bu da olaya daha bir gizem katıyor... Açıkçası ben izlerken fazlasıyla irkildim. Gerilimin zirvede yaşandığı, kanın gövdeyi götürdüğü, izlerken boncuk boncuk terleyeceğiniz nefis bir film. Özellikle gece izlerseniz, oturduğunuz yerden sıçramanız da kaçınılmaz. Hadi tadını çıkarın!

Ölüm Çığlığı - Rec

filmine yorum yap!
Alperen
05 Mart 2023
Usta Yorumcu
Aşağıdaki yorumlara katılıyorum gerçekten başlarda sabırlı olmanız gereken bir film ama sonunda beklentinizi karşılar mı onu bilemem. Çok uzun bir süresi olmadığı için izleyecek film bulamadığınız zaman fazla beklenti içinde olmadan bir şans verilebilir.
dwaekki W.
04 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Hayatımda izlediğim en iyi korku filmlerinden biriydi. Normalde korku filmlerinde çok korkmam ama bu film beni soluk soluğa bıraktı diyebilirim. l kamerasıyla çekilmiş filmleri sevmiyorsanız izlemenizi tavsiye etmem ama bence ayrı bir hava katıyor korku filmlerine. Süresi kısa olması güzeldi. Sonu klişe de bitmedi. İzlemenizi tavsiye ederim.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Kötü arkadaşlar bu film. Puanına aldanmayın, zaman kaybı, tatsız bi film.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Kötü arkadaşlar, puanına aldanmayın, tatsız bi film.
Serkan B.
24 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Kısaca bana ne keyif, ne de gerilim tadı verdi. Aslında kurgu güzel ama genel ispanyol filmlerine oranla oyunculuklar ve yapım basit kalmış diyebilirim.
UğurKibrit
03 Aralık 2020
Sıkı Üye
Ben nedense bu el kamerası ile çekilen filmleri beğenmiyorum. Filmde gerilim tadı alamadım ve bende herhangi bir korku hissi de uyandırmadı.
Yigittheripper
14 Eylül 2020
Usta Yorumcu
El kamerasıyla çekilen filmlerin gerilimi bir tık artırmanın yanında izlenirliği bir tık azalttığı bir gerçek. Bu İspanyol filmi sizi bir kaç kere koltuktan zıplatabilir.
destalyad
20 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Devam filmlerini de öneririm, sabredin ve izleyin. Çoğu filme öncü olmuş çekimi ile beklentiyi karşılıyor.
Berkay S.
29 Şubat 2020
Sıkı Üye
Size tavsiyem sabredin çünkü film ilerledikçe açılıyor. Sinemada izlerken koltuklarımıza çivilendiğimizi hissetmiştik. İzlemediyseniz izleyin.
Aytek S.
28 Haziran 2019
Usta Yorumcu
1, 2, 3, ve 4 hepsi izlendi ama zevkim ve fikrim değişmedi ben filmde bu kadar vahşet sevmiyorum, sevenler için güzel film.
Daha fazla yorum3
rec 2007rec filmi konusurec filmi 2007ölüm çığlığı filmi konusuölüm çığlığı filmi izleölüm çığlığı filmi 2007film önerilerigerilim filmigerilim filmlerigerilim filmi önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.