Ölüm Emri 2015 tr-TR

Ölüm Emri (2015)

(Gerilim - Dram)
2015
IMDB
7.3
(5) 4 20 0 5
17
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Aralık 2017
Nefis bir savaş ve gerilim filmi izleyeceksiniz.. Yalnız savaş dedim diye öyle o cepheden o cepheye koşan askerler, bombaların etkisiyle yağan toprak yağmurları falan düşünmeyin. Film titizlikle yürütülen bir operasyonu konu alıyor. Fakat öyle bir konu alıyor ki filmin sonuna kadar gittikçe artan bir gerilim ile mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Bu gerilimi kaçırmayın. İyi terlemeler.. Hadi tadını çıkarın!

Ölüm Emri - Eye in the Sky

filmine yorum yap!
Alperen
12 Mart 2024
Usta Yorumcu
Bir savaş filminin vurdulu kırdılı aksiyon sahneleri olmadan da izleyiciyi nasıl ekrana kitleyebileceğinin müthiş bir örneği olmuş bu film. İzlerken bir an olsun bile sıkılmadım ve filmin gergin atmosferi içerisinde sürekli kendimi ben olsam ne yapardım sorusuna cevap ararken buldum. Hem politikacıların hem de askerlerin bakış açısıyla olayları bize aktarmaya çalışırken alttan alta da güzel mesajlar verdiğini düşünüyorum.
Aslı B.
13 Kasım 2023
Usta Yorumcu
Savaş filmlerini sevmem ama bu film beni etkilemeyi başardı. Aşırı gerildim ve üzüldüm, çok iyi bir filmdi, çok teşekkürler Kaan.
mamicillo
08 Eylül 2021
Sıkı Üye
Vurdulu kırdılı bir savaş filmi değil ama heyecanı yeterince yüksek. İzlenebilir.
selahattin ü.
13 Haziran 2020
Çaylak
Harika bir filmdi. IMDB puanı az bence 7-8 olmalıydı Tabi hakikat olan bir şey daha var, ABD ve İngiltere gibi güçler milyonlarca insanı öldürdü ve öldürüyor. Çünkü bunların genlerinde bu mevcut. Kaan bey size de çok teşekkür ediyorum film ve siteniz çok güzel.
Santa V.
09 Ocak 2020
Çaylak
Çok iyiydi, sonlara doğru fena gerildim. Savaşın bambaşka bir yüzünü gözler önüne seren harika bir film. Yarıda bırakmayıp sonuna kadar seyrettiğime memnunum. Teşekkürler Kaan.
eye in the sky konusueye in the sky izleeye in the sky yorumlar

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.