02 Aralık 2017
Bugün bu tavsiyeye 98 kişi baktı.
Nefis bir savaş ve gerilim filmi izleyeceksiniz.. Yalnız savaş dedim diye öyle o cepheden o cepheye koşan askerler, bombaların etkisiyle yağan toprak yağmurları falan düşünmeyin. Film titizlikle yürütülen bir operasyonu konu alıyor. Fakat öyle bir konu alıyor ki filmin sonuna kadar gittikçe artan bir gerilim ile mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Bu gerilimi kaçırmayın. İyi terlemeler.. Hadi tadını çıkarın!
Ölüm Emri - Eye in the Sky
filmine yorum yap!
Vurdulu kırdılı bir savaş filmi değil ama heyecanı yeterince yüksek. İzlenebilir.
Harika bir filmdi. IMDB puanı az bence 7-8 olmalıydı Tabi hakikat olan bir şey daha var, ABD ve İngiltere gibi güçler milyonlarca insanı öldürdü ve öldürüyor. Çünkü bunların genlerinde bu mevcut. Kaan bey size de çok teşekkür ediyorum film ve siteniz çok güzel.
Çok iyiydi, sonlara doğru fena gerildim. Savaşın bambaşka bir yüzünü gözler önüne seren harika bir film. Yarıda bırakmayıp sonuna kadar seyrettiğime memnunum. Teşekkürler Kaan.
eye in the sky konusueye in the sky izleeye in the sky yorumlar