Ölümlü Dünya 2018 tr-TR

Ölümlü Dünya (2018)

(Aksiyon - Komedi)
2018
IMDB
8.1
(39) 4 280 0 5
246
34
İZLEDİM
SONRA İZLE
39 Yorum
IMDB
8.1
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
23 Haziran 2018
Nefis kadrosu, şahane senaryosu ve aşırı eğlenceli sahneleri ile beni son zamanlarda en çok güldüren Türk filmini getirdim size. Aslında biliyorsunuz burada pek Türk filmi tavsiye etmedim şimdiye kadar size ama artık çok beğendiğim, bizden filmleri de burada tavsiye edeceğim size. Neyse, filmimiz, bir lokanta işleten fakat aynı zamanda büyük bir örgütün kollarından biri de olan köklü bir ailenin vurdulu kırdılı macerasını konu alıyor. Ailemizin babası, çocuklarını korumak için bir gün silahına davranıyor ve bir kaçış başlıyor ki sormayın... Bir filmi izlerken kahkaha atmayalı epey olmuştu. Oyunculuklar şahaneydi. Yönetmen koltuğunda "Ali Atay" oturduğundan olacak, neredeyse filmdeki her karakter beni en az 1 kez güldürdü. Şöyle yer yer eğlenceli, yer yer de vurdulu kırdılı bir macera izleyeyim diyorsanız bu filmi kaçırmayın derim. Hadi tadını çıkarın!

Ölümlü Dünya - Ölümlü Dünya

filmine yorum yap!
Melisa D.
09 Aralık 2023
Absürt komediden hoşlanıyorsanız sevebileceğiniz bir film, herkesin mizahına hitap etmez böyle filmler, ben çok seviyorum bu filmi ve gülüyorum da eğlenceli bir film.. 2.'sini de izledim o daha komikti.
Gizem O.
11 Nisan 2023
Sıkı Üye
Kadrosu ile göz dolduruyor lakin komedi olarak basit kalmış. İzlerken sıkılmayabilirsiniz belki ama bittikten sonra aklınızda pek bir şey kalmıyor. Kötü değildi çerezlik izlenebilir.
Yağız Şimşek
02 Temmuz 2022
Sıkı Üye
Bütün bir film boyunca mimik oynamadı. Filmde bir tane şöyle kahkaha attıracak sahne yok. "It" filmindeki palyaçonun eşgali bu filmden daha komik. Tamam oyuncu kadrosu çok iyi ona lafım yok ama ya bu nasıl senaryo. Filmde sonuç yok resmen. Cumali Ceber izleyip de gülenler vermiş herhalde IMDB puanını. 8.1 nedir? 1 saat 47 dakika boyunca bu filmi izlemek mi?, Yoksa 1 saat 47 dakika boyunca boş duvara öylece bakmak mı? Bence ikincisi.
Musa K.
10 Haziran 2022
Can sıkıntısında izleyebileceğim bir film olsun dersiniz ya hani maksat zaman geçsin diye işte bunu kesin izlemeyin, boşa zaman kaybı.
Ayhan B.
09 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Bomboş bi film. Fragmana ve Türk halkının belli bir kitlesinin mizah seviyesine göre çekilmiş saçma bi film bence.
Fatih D.
27 Ocak 2022
Benim parolam eğlencedir... Ve parolamı buldu bu film. İzleyin.
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Bir beklentim olmadan öylesine izledim ama bay güzeldi, sevdim izlenir.
Enes E.
21 Kasım 2021
Sıkı Üye
Güzel bir absürt komedi filmi ama sizce de fazla küfür yok mu? Bilemedim.
widight
03 Kasım 2021
Sıkı Üye
Ah Serbest.. Üzümlü kekim.. Son zamanlarda izlediğim, çok geç haberim olan bir film. Kaçırmayın kesin izleyin kesin :) 10/10
Emre G.
19 Eylül 2021
Çaylak
Absürt komedi sevenler için harika bir film. Aşağıdaki yorumları dikkate almayın.
Daha fazla yorum29
ölümlü dünya filmiölümlü dünya filmi konusuyerli filmlertürk filmleri2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesiaksiyon filmlerikomedi filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.