Ölümün Soluğu 2008 tr-TR

Ölümün Soluğu (2008)

(Dram - Politik)
2008
IMDB
7.7
17
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
1s 30dk
IMDB
7.7
BU FİLM
14b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Nisan 2021

Epeydir izlemeyi ertelediğim bu filmi aranızdan "Şuheda" da tavsiye etmiş. Kendisine teşekkürler ediyor, konumuza geçiyorum. Öncelikle gerçekten "Etkilesin" kategorimi sonuna kadar hak eden etkileyici bir film izleyeceğinizi söylemek istiyorum. Filmimiz, toplama kampında ölümü bekleyen bir grup entelektüel yahudi'nin "Bizi buraya düşüren tanrıya dava açalım!" gibi uçuk bir düşünceyle kendi aralarında kurdukları mahkemeyi konu alıyor. Gerçekten biraz sonra ölüme gidecek kişiler öyle diyaloglara giriyor ki, izlerken filmden bir an bile kopmuyorsunuz. Hem dramı, hem etkileyici senaryosu hem de müthiş diyalogları ile bu film bende çok sevdiğim "The Man from Earth" filmiyle aynı tadı bıraktı. Bu nefis filmi bu kadar geç izlemiş olma pişmanlığı içindeyim... Şöyle uzun bir süre üzerine düşüneceğiz, gerçek ve etkileyici bir şeyler arıyorsanız bu filmi kaçırmayın derim. Yorumunuzu da aşağıya mutlaka bırakın. Hadi tadını çıkarın.

Ölümün Soluğu - God on Trial

filmine yorum yap!
Mustafa
06 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Sürekli diyaloglarla geçse de sıkmayan bir filmdi. İyiler veya kötüler, haklılar veya haksızlar; yahudiler sadece 2. dünya savaşıyla ilgili onlarca film çektiler. Bizim kaç tane kaliteli tarih filmimiz var?
Ayşegül A.
08 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Film tamamen bir hapishanede ve diyaloglarla geçiyor. Bu tarz filmleri pek sevmesem de aklımda yer etmeyi başardı. Kaan'ın dediği gibi Tokat gibi bir film.
uykusarhosu
22 Nisan 2021
Sıkı Üye
Tamamen diyaloglar üzerinden ilerleyen sade, temiz, kaliteli bir film.
Gizem Ş.
03 Nisan 2021
Kaan'ın tavsiyesi ise kesin izlenir... Tavsiye ederim. Bu arada buna benzer "mauthausen fotoğrafçısı" filmi de efsaneydi.
Nihat Ü.
02 Nisan 2021
Sıkı Üye
Muazzam bir film. Ölmek üzereler ve "Bizi buraya düşüren Tanrı mı? Bizi neden kurtarmıyor? Biz yahudiler ile bir anlaşma yapmıştı bunu biz mi yoksa tanrı mı bozdu?" diyerek mahkeme kuruyolar. Gerçekten bir başyapıt.
god on trial konusugod on trial yorumgod on trial filmi konusuetkileyici film önerilerisavaş filmleriölümün soluğu filmi yorum

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.