Oyun 2017 tr-TR

Oyun (2017)

(Gerilim - Korku)
2017
IMDB
6.7
(25) 3 123 0 5
79
44
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
48b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
12 Ocak 2018

Film, ilişkilerine biraz heyecan kazandırmak amacıyla ıssız bir göl evine giden çiftimizi ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Kendileri için çılgın fikirleri olan adamımız, eşini yatağa kelepçeliyor fakat birkaç dakika sonra da hayatını kaybediyor. İşte tam da o andan sonra film boyunca o çaresiz kadının bu durumla ve geçmişiyle verdiği mücadeleye tanık oluyoruz... Bazı sahnelerde çok fazla gerildiğimi hatta korktuğumu söyleyebilirim. Hatta kanlı bir sahne var ki beni benden aldı... Gerilim dolu, üzerinizde etki bırakacak filmlerden. Tüm sorularınızın cevap bulacağı sonunu da kaçırmayın derim. Hadi tadını çıkarın!

Oyun - Gerald's Game

filmine yorum yap!
Aslı B.
24 Ekim 2023
Usta Yorumcu
Kesinlikle etkileyici bir film, bu tarzı sevenler için muazzam. Beni çok gerdi, etkiledi. Tabi herkesin kalemi olmayabilir bu film. Benim de tavsiye listemde, arkadaşlarıma önerip izlettiğim bir film. İzleyeli yıllar oluyor ama tekrar izlerim. Unutulmayacak filmlerden.
Thalia
27 Mart 2023
Çaylak
Stephen King'in ilginç zihninden çıkma ilginç bir kitabın filmi... Kitabının okunmasını daha çok tavsiye ederim.
Mustafa
18 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Bunun kadar tuhaf çok az film izledim. Konu daldan dala atlayarak bir yerlere geldi ama tatmin edici değildi. Ayrıca rahatsız edici bazı sahneler de mevcut hassas olan kişiler uzak dursun.
Erdem A.
02 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Korku filmi sayılmaz, gerilim filmi de değil. Filmin amacı: Bu iki türe bağlı kalabilmek? Hiç değil. Aslen tamamen psikolojik bir film. Netflix'in fabrikasyon ürünü korku-gerilim türünde, hayatta kalma filmleri gibi değerlendirilmiş olması üzücü çünkü bir Stephen King uyarlaması."Ya, abi şöyle yapsan çok rahat çıkarsın!" ya da "Ben olsam oradan beş dakikada kurtulur, önce afiyetle Kobe etini ardından da kocamı gömmek üzere yola çıkardım." gibi beyin fırtınalarına gerek yok çünkü olay bu değil. Olay, "psikolojik muhasebe". Neyse, sürükleyici değil ancak akıyor. Yorucu bir günün sonunda sakin bir kafayla izlemek şahsi tavsiyem, tadı ancak öyle çıkar. Diğer türlü korku-gerilim diyip bodozlama atlarsan yarım saat sonra kapatırsın ya da buradaki hiç de azımsanamayacak bir azınlık gibi beğenme butonuna basar geçersin. Son olarak en başından beri korunan gizem seviyesine göre hiç beklenmedik, çok açıklayıcı bir finalı vardı. Garipti. Sanırım film bittikten sonra merakını sürdürmekten hiç hoşlanmayan kişilerin de gönlü olsun demişler. Yapısına daha uygun, daha esrarengiz bir finali olsaydı, işte o zaman daha çok konuşulur ve "Netflix filmi" olmaktan kurtulabilirdi.
SPOILER [GÖSTER]
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Tek mekan filmi yani bazı sahneler pek iç açıcı değildi. Genel olarak idare eder boş zaman filmi.
Enes E.
21 Kasım 2021
Sıkı Üye
Film hayatta kalma filmi gibi başladı ama "sonunu ne bekledik, ne çıktı" oldu.
Yağız Şimşek
16 Kasım 2021
Sıkı Üye
Belki çok fazla zamanınız varsa hatta yok ya, 24 saatin hepsi boş olsa da gene izlenmez bu film. Tamamen zaman kaybı.
Buket D.
30 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Çok gerilim filmi izledim ama bu film hakikatten gerim gerim gerdi.
Serkan B.
17 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Orta şiddette gerilim, ancak çok doyurucu bir film demek diğerlerine haksızlık olur. Vakti bol olanlar için.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Gerim gerim gerilmelik bir filmdi, bazı arkadaşları çok sıkabilir ama beni hiç sıkmadı. Bazı yerlerde rahatsız edici sahneler de var.
Daha fazla yorum15
en iyi netflix filmlerinetflix film tavsiyelerinetflix film önerilerinetflix filmlerikorku filmi önerilerigerilim filmi önerilerigerilim filmleri netflix

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.