Para Tuzağı 2016 tr-TR

Para Tuzağı (2016)

(Suç)
2016
IMDB
6.6
6
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
1s 39dk
IMDB
6.6
BU FİLM
4.6b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
27 Aralık 2023

Bu filmimizin yönetmen koltuğunda, oyunculuğunu da çok sevdiğim Jodie Foster ablamız oturuyor... Filmimiz, her gün televizyonda Borsa tüyoları veren ünlü bir adamın çıktığı son yayınında başına gelenleri konu alıyor. Adamımızın tavsiyeleri yüzünden para kaybettiğini söyleyen bir saldırganın yayına dahil olmasıyla birden 'gerilim' dolu bir hayatta kalma savaşı başlıyor. Tüm bunlar olurken kamera arkasından yayını yöneten ablamız da olaya dahil oluyor ve filmimiz de böylece sonuna kadar bizi bir şekilde sürüklemeyi başarıyor... Öncelikle filmdeki 2 başrolü alıp yerine C sınıfı 2 oyuncu koysak, bu filmin IMDb puanı 6'ya zor dayanırdı. Fakat başrollerde 2 usta isim olunca, e hikaye de bir tık sürükleyince, film burada bana kendinden bahsettirmeyi başardı... Özellikle 'Borsa' ve 'Rehin' konulu yapımları sevenlerdenseniz, bu film benim gibi sizi de sürükleyebilir... Hadi tadını çıkarın!

Filmin fragmanı 'spoiler' içerdiği için fragman köşesine YouTube kanalımızdan bir video ekledim. Filmi, fragmanını izlemeden izleyin derim :)

Para Tuzağı - Money Monster

filmine yorum yap!
Ayşegül A.
06 Ocak 2024
Sıkı Üye
Eşimi borsadan soğutmak için beraber izledik :) Başroller olmasa da izlenirdi bence. Sıkılmadan izledik ve çok sevdik, teşekkürler Kaan.
Furkan Y.
03 Ocak 2024
Çaylak
Film tamamen bir baş yapıt. Bu zamana kadar nasıl izlemedim bilmiyorum ama neyse ki buldum ve izledim teşekkürler Kaan. Film özetle gerçek hayatta nasıl dolandırıldığımızı, gerçeklerin nasıl değiştirilip önümüze sunulduğunu ve yaşanan onca şeye rağmen hiçbir şey yokmuş gibi bir yaşam sürdürdüğümüzü anlatıyor anlayana..
Aslı B.
29 Aralık 2023
Usta Yorumcu
Çok güzel bir film, sürükleyici, sıkmıyor. Sana katılıyorum Kaan, bu başroller yerine başkaları olsaydı bu kadar beğenir miydim bilmiyorum. Üzücü, duygusal tarafı da var, oyunculuklar şahane, daha ne olsun. Bir de ben bu filmi nasıl kaçırmışım, iyi ki varsın Kaan, bulup çıkarıyosun böyle filmleri sonsuz teşekkürler. Tereddüt etmeden hemen açıp izleyin, zaman su gibi akıp gidiyor, tempo hiç düşmüyor, ben önce filmi izledim, fragmana sonradan baktım. Aslında çoğu fragmana bakmam, filmin büyüsünü bozuyor, direk açıp izleyin, pişman olmazsınız.
borsa filmlerimoney monster film konusumoney monster filmimoney monster yorumpara tuzağı filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.