Raya ve Son Ejderha 2021 tr-TR

Raya ve Son Ejderha (2021)

(Fantastik - Animasyon - Aile)
2021
IMDB
7.6
(8) 4 50 0 5
49
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
20b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
14 Mart 2021

Filmimiz, "Kumandra" adlı bir yerde birbirinden farklı kültürdeki insanlar ve ejderhaların bir arada huzurlu yaşadıkları bir yeri konu alıyor. Fakat bir gün amansız bir kötülük geliyor ve bu tehlikeyi def etmek için ejderhalar kendilerini feda etmek zorunda kalıyor. İşte filmimiz de, yüzyıllar sonra yine aynı düşmanla karşı karşıya kalan insanları ve bu uğurda mücadele eden yalnız savaşçı Raya adlı genç kızı konu alıyor... Animasyon filmleri seçerken çizimlere ve gerçekten sağlam bir alt mesajı olup olmadığına bakıyorum. Neredeyse tüm animasyon filmlerin zaten kolayca sonunu tahmin edebiliyoruz. Fakat bunu aktarırken sürükleyici olması ve gerçekten de sağlam bir mesajı olması önemli. Bu film, bu yönden benim beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Şöyle ailece izlenebilecek, keyifli, bol maceralı ve anlatmak istediği bir şeyleri olan bir film izleyeceksiniz, hadi tadını çıkarın! 

Raya ve Son Ejderha - Raya and the Last Dragon

filmine yorum yap!
Mel
17 Mart 2022
Usta Yorumcu
Animasyon filmlerde verilen mesajları severim genelde basit ama çok önemlidir. İnsanoğlunda giderek azalan birbirine güven duygusunu işlemiş. Keyifli vakit geçirmek için izlenilebilir bir filmdi.
Hatice Ş.
07 Şubat 2022
Güven temasını değişik bir olay örgüsüyle işleyen sevimli bir film diyebilirim.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
İçinizdeki çocuğu doyurmak için çerezlik bir animasyon filmi. Boş bir zamanınızda eğlenme garantili.
Nur K.
24 Temmuz 2021
Çaylak
Ailecek izlenebilecek keyifli bir film. Onun dışında benim gibi animasyon severseniz ve gününüzü güzelleştirmek istiyorsanız da film listenize ekleyebilirsiniz.
Kenan B.
09 Haziran 2021
Sıkı Üye
Tam aile ile izlenecek bir filmdi, izlerken sıkılmıyorsunuz.
Alpay E.
01 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Verilen mesaj çok klasik olsa da eğlenceli ve sürükleyici bir animasyon filmi. Gayet başarılı.
Lynx
14 Nisan 2021
Ben beğendim. Konuyu işleyişi biraz klasik olsa da görsel olarak güzel olması ve izleyiciyi eğlendirmesi kesinlikle izlenebilir kılıyor. Eğer güzel bir animasyon arıyorsanız; buyrun.
Ozan K.
24 Mart 2021
Sıkı Üye
Birileri izlesin yorum yapsın da bakayım mı bakmayayım mı diye karar vereyim diyordum ki kimseden ses seda çıkmayınca izleyeyim dedim. Öncelikle "animasyon film izlemem" diyen insanlara biraz soğuk olduğumu bildireyim. Bu "çok bilinen filmleri izlememek" durumu ki zamanında ben de yaşadım ama bu ön yargıların çok gereksiz olduğunu anlıyor insan yaş ilerledikçe, daha olgun düşünmeye başlıyor. Filmi hiç sıkılmadan izledim. Çizimler, animasyon dokuları çok hoşuma gitti. Senaryosu güzel ama daha güzel işlenip filmin puanını 8 seviyelerine çıkarabilirlermiş. Gönül rahatlığıyla izleyin, güzel film.
raya and the last dragon filmi konusuraya and the last dragon konusuraya and the last dragon yorumanimasyon filmler2021 filmlerien iyi animasyon önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.