Rüzgarı Dizginleyen Çocuk 2019 tr-TR

Rüzgarı Dizginleyen Çocuk (2019)

(Dram - Biyografi)
2019
IMDB
7.6
(15) 4 101 0 5
100
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
15 Yorum
1s 53dk
IMDB
7.6
BU FİLM
26b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
22 Ağustos 2019

Netflix'te izlediğim en iyi filmler arasında ilk 10'a girmeyi başaran bu film, gerçek hayattan uyarlama bir yapım. Filmimiz, Afrika'daki kurak bir bölgede yaşananları konu alıyor. Parasızlık, kuraklık ve bazı etkenler de eklenince zaten zor olan hayat, bir çocuk için daha zor hale geliyor. Fakat gencimiz, icat yapmaya, yeniliğe ilgi duyan biri olunca bu zorluklar biraz olsun aşılıyor. Yoksulluğun, imkansızlığın içinde kendi mücadelesini veren ve ailesi, arkadaşları, köyü için bir şeyler yapmaya çalışan akıllı ve azimli bir çocuğu izleyeceksiniz... Film beni yakalamayı başardı. Üstelik bu hikayenin gerçek olduğunu bilerek izlemek, aldığım hazzı 2 kat arttırdı. Öyle bol aksiyonlu ya da eğlenceli filmlerden biraz yıldıysanız ve hayatın tam da içinden, "gerçek" bir şeyler arıyorsanız bu film tam sizlik. Aşağıya yorum yaparak birçok kişiye izlemesi ya da izlememesi için fikir verebilirsiniz. Hadi tadını çıkarın!

Rüzgarı Dizginleyen Çocuk - The Boy Who Harnessed the Wind

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Aşkın K.
3 yıl önce
Usta Yorumcu
Zorlu hayat şartlarında yaşayan çocuklarla ilgili filmlerde bir numara Kefernahum'du. Bu filmde iki numaram oldu diyebilirim. Sade ve sımsıcak bir iş çıkmış. Gerçek hikaye olması ilgi çekici.. mutlaka izlenmeli sınıfında.
Büşra D.
08 Ekim 2023
Sıkı Üye
Çok iyi seviyede olduğunu düşündüğüm bir biyografik drama başarı öyküsü. İzlemek isteyenler bir şans vermeliler..
Bülent K.
23 Ocak 2023
Usta Yorumcu
Ailecek izlenebilecek filmler kategorisinde üst sıralarda yer alacak bir film bence. Eşim ve kızımla beraber izledik. Çocuğun elindeki imkanların değerini bilmesi açısından izletilmesi gereken bir film. Eğitici de aynı zamanda. Ailenizle izleyin derim. İyi seyirler...
Hacer Ö.
23 Kasım 2022
Sıkı Üye
Yine güzel bir tercih, teşekkürler kaan... Film Kefernahum'dan sonra etkili 2. film oldu. Ordaki insanların tek öğünle hayatta kalma mücadelesini izledikten sonra düşündüm kendi kendime, bu kadar bolluk içindeyken bu neyin şımarıklığı diye... Gerçek hayat hikayesi olduğunu da filmin sonlarına öğrendim, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Serkan B.
11 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Mutlaka ailecek izlenmesi gereken bir başarı hikayesi. Afrika'nın bilinen acılarına bir örnek olan talan ve yol açtığı kuraklık ile mücadele eden insanların hayata tutunma çabalarının müthiş bir anlatımı. Mutlaka izleyin.
Gökçen Y.
05 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Çok beğendim, çocuklarla izlemediğime pişman oldum, neyse ki yeniden izlenebilecek kadar iyi bir film. Tereddütsüz izleyin.
Hypatia
21 Ocak 2021
Sıkı Üye
Kaan'ın tavsiyesi ile izlediğim bir film oldu. Hatta ailecek izledik. Hayatın içinden, gerçek, samimi ve mücadeleyi konu alan bir hikaye. Etrafınızdaki çocuklara bile izletip kendilerini keşfetmelerini sağlayabilirsiniz.
Feride S.
12 Eylül 2020
Sıkı Üye
Ağır bir dram filmi olmasına rağmen izleyeni drama boğmuyor, her şey gerektiği gibi. Becerikli insanların elinden çıktığı belli olan güzel bir film. Puanım 7.5/10
Sevcan Y.
23 Ağustos 2020
Çaylak
Büyük bir azmin hikayesi, herkese tavsiye ediyorum kesinlikle izlenmeli.
Azerbaijan K.
23 Ağustos 2020
Çaylak
İnsani çok etkileyen bir başyapıt, mutlaka izleyin.
Azerbaijan B.
10 Ağustos 2020
Çaylak
Hayatım boyunca beni en çok etkileyen filmlerden bir oldu. İzlemeyen çok şey kaybeder puanım 9/10
Daha fazla yorum4
the boy who harnessed the wind izlethe boy who harnessed the wind konusuthe boy who harnessed the wind yorumlarrüzgarı dizginleyen çocuk izlerüzgarı dizginleyen çocuk konusurüzgarı dizginleyen çocuk yorumlar2019 netflix film önerilerinetflix 2019 film tavsiyelerinetflix 2019 filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.